Liberté, égalité, Beyoncé

19.99

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

26 augustus 2021

Aantal paginas

160

Illustraties

Nee

Hoofdauteur

Munganyende Hélène Christelle

Hoofduitgeverij

Uitgeverij Pluim

Editie

1

Gewicht

206 g

Product breedte

125 mm

Product hoogte

15 mm

Product lengte

200 mm

Studieboek

Nee

Verpakking breedte

125 mm

Verpakking hoogte

15 mm

Verpakking lengte

200 mm

EAN

9789083112268

Categorieën

Biografieën & Waargebeurd Muziek Boeken

Boek ebook of luisterboek

Boek

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Laatste prijs update: mei 26, 2023 4:14 pm Meer informatie
Categorie:
Uw recensie toevoegen

Liberté, égalité, Beyoncé! Ze begon in een meidengroepje in de kapperszaak van haar moeder en groeide uit tot een wereldwijde superster. Beyoncé laat weinig van zichzelf zien, maar inspireert miljoenen mensen met haar muziek en statements.
Elf schrijvers onderzochten wat Beyoncé zo inspirerend maakt. Sommigen zijn Beyhova’s getuigen, anderen Beyoncé-critici, maar over één ding zijn ze het eens: Queen B draagt haar kroon met verve. Zij bedacht ’s avonds laat de harmonieën voor Destiny’s Child, bracht haar eerste soloalbum uit tegen de zin van haar platenlabel in en werkte nachten door aan de regie voor Black is King. Ze is krachtig, mysterieus, succesvol en voor velen een groot voorbeeld. Beyoncé is een grote zus, moeder, feminist, activist en carrièrevrouw. Ze zingt over ontrouw, onafhankelijkheid, macht, zwarte liefde en empowerment en laat zien wat je als jonge zwarte vrouw kunt bereiken. De invloed van Beyoncé in de wereld is gigantisch, ook in de levens van deze elf Beyoncé-experts. Zij laten je kennismaken met de echte Queen B.
Samengesteld en ingeleid door Beyoncéoloog Munganyende Hélène Christelle. Met bijdragen van Rowan Blijd – Ernestine Comvalius – Babeth Fonchie Fotchind – Clarice Gargard – Dalilla Hermans – Angelique Houtveen – Sabrine Ingabire – Soe Nsuki – Amanda Rijff – Marian Spier

Liberté, égalité, Beyoncé
Liberté, égalité, Beyoncé
Mangroove.nl
Logo