LG wasmachine F4J6VY0W

Zuinig en betrouwbaar wassen met de LG wasmachine F4J6VY0W
Wil je weer met plezier de was doen? Dan is de LG wasmachine F4J6VY0W wat je nodig hebt. Deze wasmachine met Direct Drive motor bespaart iedere wasbeurt energie. Een grote plus voor het milieu maar ook een grote plus voor je portemonnee. Dankzij de vele functies vind je altijd het juiste programma voor jouw wasgoed.
Wassen zonder lawaai
De Direct Drive motor is een koolborstelloze motor, dit betekent dat de motor direct aan de trommel van de wasmachine is gemonteerd. Dit heeft als resultaat dat de wasmachine een stuk minder lawaaiig is dan andere wasmachines. Zo kun je nog eens 's nachts een wasje draaien. De Direct Drive motor zorgt niet alleen voor minder herrie maar is ook energiezuinig. De wasmachine heeft energielabel A. De 6 Motion Technologie zorgt ervoor dat de wasmachine zes verschillende bewegingen kan maken. De zes functies zijn: tuimelen, boenen, schrobben, filtreren, draaien en rollen. De bewegingen pas je aan aan het type wasgoed dat je hebt en zo zorg je voor het beste resultaat en de beste verzorging van je wasgoed.
Meer voordelen van de LG wasmachine F4J6VY0W
Tien jaar garantie op de Direct Drive;
Besparen bij elke wasbeurt;
Stoomfunctie om allergenen voor wel 99,9% te verwijderen;
NFC smartfunctie
Met de Tag On functionaliteit verbind je je wasmachine met je smartphone. Met deze functie kun je extra wasprogramma's downloaden maar ook eventuele storingen snel opsporen. Ben jij klaar om te wassen zonder lawaai, je wasgoed optimaal te verzorgen en de verschillende wasprogramma's te proberen? Dan is de LG wasmachine F4J6VY0W zeker het aanschaffen waard.

 

Prijs: 524.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!