LG Amerikaanse koelkast GSX960NEAZ

LG Amerikaanse koelkast GSX960NEAZ
Knock, Knock! Keep it cool!
Altijd al een echte Amerikaanse koelkast gewild? Met deze LG maak je jouw dromen waar! De koelkast is voorzien van verschillende innovatieve snufjes en is zo groot dat jij je nooit meer hoeft in te houden tijdens het inkopen van de boodschappen.
Plaats voor al jouw weekboodschappen én meer
De dubbeldeurs koel-vriescombinatie heeft een totale nettocapaciteit van maar liefst 601 liter. Deze ruimte is onderverdeeld in een koelgedeelte met een nettocapaciteit van 405 liter en een vriesgedeelte met een nettocapaciteit van 196 liter. De buitenkant van het apparaat is voorzien van een SpacePlus-ijssysteem, oftewel: een ijsblokjes dispenser. Het koelgedeelte is aan de rechterkant van het apparaat gevestigd en is voorzien van diverse opbergmogelijkheden. Zo zijn er verschillende legplateaus beschikbaar om al jouw delicatessen op kwijt te kunnen. Daarnaast is het koelgedeelte voorzien van twee royale groentelades en is er een wijnrek aanwezig. Het vriesgedeelte is aan de linkerkant van het apparaat gevestigd en beschikt onder andere over vier legplateaus en twee lades.
De magie van InstaView
Het roestvrijstalen apparaat is uitgerust met het zogenaamde InstaView Door-in-Door. Deze functie zorgt ervoor dat de glazen deur van het apparaat transparant wordt wanneer je twee keer op het raam klopt. Omdat je de deur niet meer hoeft te openen om de inhoud van de koelkast te bekijken, bespaar je energie.
Tot 41 procent minder verlies van koude lucht
Doordat LG InstaView Door-in-Door® je in staat stelt om de binnenkant te bekijken zonder de deur te openen, kun je het verlies van koude lucht terugdringen.
Zuinig in gebruik
De koelkast heeft een energie-efficiëntieklasse van A++. Deze energieklasse wordt niet alleen mogelijk gemaakt door de InstaView functie, maar ook door de Inverter Linear Compressor. Deze compressor zorgt voor verbetering van de koelprestaties van het apparaat en levert daardoor een energiebesparing van 32 procent op.
In alle opzichten een luxe apparaat
De vermelding van LG Smart ThinQ mag zeker niet vergeten worden. Deze functie maakt het mogelijk om de koelkast vanaf jouw smartphone te beheren. Hierdoor heb je zelfs wanneer je niet thuis bent de luxe om de temperatuur van jouw LG te regelen. De voordelen van de Amerikaans grote inhoud van het apparaat en diverse innovatieve mogelijkheden, maken van deze koelkast een luxe apparaat dat niet over het hoofd gezien zal worden in jouw keuken.

 

Prijs: 2079.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!