LG 4K Ultra HD TV OLED65E7V

Genot voor ogen en oren
De LG OLED65E7V heeft een enorme beelddiagonaal van maar liefst 65 inch, wat overeenkomt met 165 centimeter puur kijkgenot. Toch heb je dankzij het innovatie ontwerp waar je ook zit een perfecte kijkhoek. Deze OLED televisie is een aanwinst voor je interieur, want de OLED65E7V heeft een ultradun paneel dat bevestigd is op een fraai vormgegeven en hoogwaardige glazen plaat. Dankzij een soundbar stand aan de voorzijde met een vermogen van 60 Watt, Dolby Surround Sound modus en een DTS-HD decoder, genieten ook je oren van een onovertroffen ervaring. Bovendien ondersteunt deze 4K televisie Dolby Vision HDR en Dolby Atmos, die zorgen voor een echte bioscoopervaring bij jou thuis.
Genieten van de hoogste beeldkwaliteit
Dankzij de enorm hoge resolutie en de innovatie functies van deze OLED televisie verandert televisiekijken in een levensechte kijkervaring:
Superieure 4K beeldkwaliteit: ieder beeld op de LG OLED65E7V is opgebouwd uit vier keer zoveel lijnen als bij een normale HD televisie. Dankzij deze 4K Ultra HD resolutie van 3840 bij 2160 pixels zie je films, series, documentaires en sportwedstrijden niet alleen veel scherper, maar ook met meer contrast en kleur.
Perfect zwart zorgt voor perfecte kleuren: de LG OLED65E7V heeft actief oplichtende pixels die zorgen voor een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Op deze OLED tv is zwart dan ook echt zwart en komen kleuren daardoor perfect tot leven.
Active HDR optimaliseert ieder beeld: naast HDR10- en HLG-technologie ondersteunt deze OLED televisie van LG ook HDR beelden via Dolby Vision. Deze Active HDR functie zorgt ervoor dat het contrast en de scherpte van ieder beeld geoptimaliseerd wordt, waardoor je kijkervaring nog beter wordt.
Eenvoudig en veilig online: met de ingebouwde webOS 3.5 launcher kijk je eenvoudig en met superieure bescherming naar al je favoriete online kanalen. Via de Netflix Hotkey heb je bovendien direct toegang tot alle series en films van Netflix in 4K HDR.
Met deze prachtig vormgegeven 4K OLED televisie van LG gaat een nieuwe wereld van kijkgenot en luisterplezier voor je open.”

 

Prijs: 3499.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!