LG 2-in-1 steelstofzuiger VS8405SCW

Krachtig reinigen, met langere levensduur
De vrijheid om overal te stofzuigen. Met de draadloze LG Cordzero VS8405SCW steelstofzuiger ben je verlost van dat vervelende snoer en is je huis binnen een mum van tijd schoon. Omdat je geen stroomtoevoer via de kabel meer hebt, is het natuurlijk wel belangrijk dat je genoeg stroom hebt om fatsoenlijk schoon te kunnen maken. LG heeft er hierom voor gekozen om twee krachtige accu's mee te leveren in plaats van één, voor tot maar liefst 60 minuten aan stroom om te stofzuigen. Bevestig simpelweg de tweede accu op de stofzuiger, zodat je deze eenvoudig om kan wisselen wanneer je eerste accu leeg is. Kom je plekken in huis tegen die schoongemaakt moeten worden, maar zijn deze plekken niet handig bereikbaar met een volledige steelstofzuiger? Neem dan met een druk op de knop het onderste gedeelte uit, en transformeer de steelstofzuiger tot een handige kruimeldief. Met dit 2-in-1 systeem kom je overal goed bij.
Dieren in huis zorgen voor veel gezelligheid, maar de haren die zij af en toe kwijt raken kunnen best vervelend zijn. Bij veel stofzuigers kunnen deze haren er bovendien voor zorgen dat de borstels op de zuigmond verwikkeld raken met deze haren, wat vervolgens weer voor extra irritaties zorgt voor het schoonmaken hiervan. De LG steelstofzuiger komt hierom met een speciale borstel die ervoor zorgt dat de haren niet verwikkeld raken in de borstel en dat ze gewoon worden opgezogen, zoals het hoort!
Met het lichte frame, handige handvat (met knoppen voor het instellen van het vermogen) en LED verlichting op het opzetstuk met de zuigmond, is stofzuigen makkelijker dan ooit.

 

Prijs: 275.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!