Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Leren plankdragers – Kastanje Bruin – 4 stuks – Echt lederen planken dragers – Wandplank industrieel – Legplankdrager – Schapdrager

Materiaal

Leer

Kleur

Bruin

Product lengte

88 cm

Product breedte

4 cm

Product hoogte

0.30 cm

Aantal artikelen in verpakking

4 stuk(s)

Gewicht

0.49 kg

Maximale belastbaarheid

20 kg

Verpakking breedte

160 mm

Verpakking hoogte

48 mm

Verpakking lengte

165 mm

EAN

8720174811814

Categorieën

Klussen Opbergen & Verhuizen Plankdragers

Merk

Brute Strength

Select-bezorgopties

Vandaag Bezorgd, Vandaag Ophalen, Avondbezorging, Zondagbezorging, Gratis verzending

Laatste prijs update: december 2, 2023 12:21 pm Meer informatie
SKU: 9300000003344297 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Wil je van een eenvoudige plank écht iets bijzonders maken? Dan zijn deze leren plankdragers iets voor jou! Deze plankendragers van echt leer worden boven de plank bevestigd met een stoere schroef. Hierdoor wordt het zwaartepunt tegen de wand gehouden en is de gewichtsdistributie van deze industriële plankendrager veel beter dan standaard plankendragers.

De Brute Strength ® leren plankdragers zijn een compleet pakket. Je kunt direct de plank bevestigen en hoeft niet zelf nog naar de bouwmarkt hoeft voor schroeven en pluggen. De leren plankendragers worden geleverd met twee schroeven (45mm) en twee pluggen (6mm). Je hoeft alleen zelf een plank te regelen!

Op de afbeelding ziet u een steigerhouten plank van 19,5 cm breed. Wij raden aan om maximaal een plank van 24 cm breed te gebruiken.

De plankdragers worden met de hand gemaakt van de beste kwaliteit volnerfleer en hebben allemaal een unieke leertekening. Omdat het een natuurproduct is kan de kleur verschillen van tekening/intensiteit per plankdrager of leerhuid.

Brute Strength ® gebruikt enkel 100% volnerfleer vanwege de hoge kwaliteit!

In de verpakking:

✅4 leren plankendragers (88cm x 4cm x 0,3xcm)
✅4 schroeven (4,2 mm x 45mm)
✅4 pluggen (6mm x 35mm)
✅Plankdragers worden geleverd exclusief plank

Grootte gat: 5mm.

Wat zijn de kenmerken van volnerfleer?

Leer wordt vaak gesplitst in verschillende delen. De bovenlaag is de allerbeste leersoort en wordt ook wel volnerfleer genoemd. Deze bovenlaag is het sterkst, het meest duurzaam en heeft de meest dichte vezelstructuur. De nerf van deze leersoort wordt weinig bewerkt, blijft volledig intact en wordt met het gebruik steeds mooier.

Leren plankdragers – Kastanje Bruin – 4 stuks – Echt lederen planken dragers – Wandplank industrieel – Legplankdrager – Schapdrager
Leren plankdragers – Kastanje Bruin – 4 stuks – Echt lederen planken dragers – Wandplank industrieel – Legplankdrager – Schapdrager
Mangroove.nl
Logo