Lenovo gaming pc Legion T730-28ICO i7

Deze 28L toren geeft je de stijl en kracht die je nodig hebt in een gaming PC, dankzij de aanpasbare RGB LED systeemverlichting, een transparant zijpaneel, optionele vloeistofkoeling, en extreme verwerkings- en grafische kracht met overklokopties om je volledig onder te dompelen in je favoriete titels.
Stijl, geëvolueerd
De Lenovo Legion T730 Tower is vakkundig vervaardigd met een verfijnde grill aan de voorkant, waarbij de nadruk ligt op een nieuw ontworpen 28L Raven Black chassis. Het wordt geaccentueerd door volledige RGB-systeemverlichting, een transparant zijpaneel en een geïntegreerde ergonomische handgreep met een upgradesysteem zonder gereedschap. Echt een adembenemende PC, de T730 brengt u design dat u moet zien om te geloven.
Ontworpen voor de volgende stap
De T730 is voorzien van 8e generatie Intel® Core™-processoren met Intel® Optane™-geheugen, waardoor u al uw games kunt installeren en ze op SSD-achtige snelheid kunt spelen, terwijl u uw meest gespeelde games automatisch versnelt om ze snel te starten en te laden. Dit verbeterde platform biedt u de verwerkingskracht die nodig is voor hoge instellingen en soepele gameplay met uw favoriete titels.
Gaming, geperfectioneerd
Deze toren biedt tot en met de NVIDIA® GeForce® RTX 2080 SUPER grafische kaart, die is geladen met innovatieve nieuwe gamingtechnologieën, waardoor het de perfecte keuze is voor de nieuwste high-definition games. Aangedreven door NVIDIA Pascal™ – de meest geavanceerde GPU-architectuur ooit – levert de GeForce RTX 2080 SUPER briljante prestaties voor uw favoriete titels en opent de deur naar de virtuele realiteit en daarbuiten.
Een framerate die je moet zien om te geloven
Onze T730 Tower versnippert met 60 frames per seconde (fps) video of hoger. Dit is de snelheid waarmee beelden worden ververst om beweging te simuleren, en hoe hoger het aantal, hoe soepeler en realistischer de video – in vergelijking met de meeste speelfilms en televisieprogramma's, die met 30 fps of lager spelen. Het overklokte Corsair®-geheugensysteem, PCIe SSD-opslag en nog veel meer geven u een explosief krachtige game-ervaring die u gegarandeerd wegblazen.
Houd het koel, houd het stil
De T730 is ontworpen om de dreiging van de grootste vijandelijke hitte van elke gamer te elimineren. Het dual-channel thermisch systeem, met optionele vloeistofkoeling, wijdt één kanaal aan elk van de heetste boosdoeners van de PC: de hoofdprocessor en de grafische processor. Het resultaat? Koelere temperaturen, minder lawaai van de ventilator en betere prestaties.
Gemakkelijk te hanteren onderhoud
Deze toren is voorzien van alle tools – of het ontbreken daarvan – die nodig zijn om gemakkelijk te kunnen genieten van de nieuwste gametechnologieën. De geïntegreerde handgreep en het gereedschaploze upgradesysteem maken het eenvoudig om interne componenten toe te voegen of te wijzigen, terwijl het geïntegreerde kabelbeheersysteem bijdraagt aan de algehele esthetiek. Speel zoals u dat wilt.
Bewegend geluid met Dolby Atmos®
Dolby Atmos® creëert een verbazingwekkende hoofdtelefoonervaring met adembenemende, bewegende audio die boven en om u heen stroomt. U zult het gevoel hebben dat u zich in de actie bevindt wanneer het geluid tot leven komt met rijkdom en diepte, en lijkt te bewegen in de driedimensionale ruimte. Dolby Atmos is een onderdompelend en emotioneel geluid dat u kunt voelen – geluid dat een krachtig bewegende entertainmentervaring creëert.

 

Prijs: 1999.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!