Lenovo all-in-one computer IdeaCentre AIO 520-24ICB

Kracht en snelheid achter de schoonheid
Ideacentre AIO 520 is uitgerust met een 7e generatie Intel Core processor, een nieuwe standaard voor PC prestaties. We hebben revolutionaire Intel Optane geheugen toegevoegd – een slimme, aanpasbare systeemversneller die speciaal is gemaakt voor uw nieuwe 7e generatie Intel Core systeem. Intel Optane technologie biedt compromisloze reactiesnelheid voor systemen met mega-opslagschijven, waardoor alles wat u doet sneller, soepeler en eenvoudiger wordt. Nu is het tijd om enthousiast te raken over Ideacentre AIO 520.
 
Naadloze video's, of u nu kijkt of bewerkt
Wilt u een vloeiende animatie op uw pc? AMD Radeon 530 is ontworpen om een geavanceerdere ervaring te leveren dan geïntegreerde graphics, waardoor u snellere grafische prestaties voor videostreaming krijgt, terwijl ook de foto- en videobewerkingstoepassingen worden versneld.
 
24 inch kristalheldere resolutie
Je snowboard footage opnieuw bekijken? Herbeleef het moment en zie elke sneeuwvlok van je board vliegen, dankzij onze Full HD (1920 x 1080) bijna tijdloze display. En met een 10-punts multitouch-display is het nog makkelijker om door de beste clips te scrollen, te pauzeren en in te zoomen.
 
Opvallend nieuw ontwerp
Het Ideacentre AIO 520 is ontworpen met een flinterdunne rand, een slanke monitor en een slanke stalen standaard. Dit moderne profiel is een perfect accent voor de werkruimte in huis – en is verkrijgbaar in zilver of zwart.
 
Breng datatransmissiesnelheid naar een nieuw niveau
Ideacentre AIO 520 is voorzien van een USB 3.0-aansluiting, waarmee u naar een nieuw niveau van gegevensoverdracht met een overdrachtsnelheid van 5 Gbit per seconde wordt gebracht.

 

Prijs: 899.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!