Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

29.99

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

09 december 2022

Aantal paginas

488

Kaarten inbegrepen

Nee

Illustraties

Met illustraties

Hoofdauteur

Jens Andersen

Hoofduitgeverij

Xander Uitgevers B.V.

Dyslexievriendelijk

Nee

Editie

1

Extra groot lettertype

Nee

Gewicht

635 g

Product breedte

140 mm

Product hoogte

40 mm

Product lengte

214 mm

Studieboek

Nee

Verpakking breedte

140 mm

Verpakking hoogte

40 mm

Verpakking lengte

214 mm

EAN

9789401619196

Categorieën

Vrije tijd & Hobby Biografieën & Waargebeurd Geschiedenis Ondernemers & Bedrijven Media & Entertainment Antiek & Verzamelen Sociale & Culturele geschiedenis Speelgoed & Spellen Periodes Moderne tijd (1800-1945) Hedendaagse geschiedenis ( v.a. 1945) Boeken

Select-bezorgopties

Vandaag Bezorgd, Vandaag Ophalen, Avondbezorging, Zondagbezorging, Gratis verzending

Boek ebook of luisterboek

Boek

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Laatste prijs update: november 28, 2023 8:49 am Meer informatie
Uw recensie toevoegen

LEGO van Jens Andersen is een onmisbaar boek voor elke LEGO-liefhebber. Ga mee op een culturele reis door de tijd en duik in de fascinerende familiegeschiedenis achter het speelgoed van de eeuw.

LEGO van biograaf Jens Andersen is het sprookjesachtige verhaal van de familie achter de populairste speelgoedblokjes ter wereld. Voor het eerst stemde de familie Kirk Christiansen ermee in om hun levensverhaal te vertellen en Andersen, die eerder de biografieën van o.a. Hans Christian Andersen en Astrid Lindgren schreef, kreeg als allereerste toegang tot hun persoonlijke archief. In LEGO vertelt hij in zijn kenmerkende levendige stijl hoe een timmerman uit Billund de basis legde voor een wereldwijd geliefd speelgoedmerk, en de obstakels die hij, maar ook de generaties na hem moesten overwinnen. Naast een fascinerende familiegeschiedenis is dit ook een culturele reis door de tijd: over een veranderende kijk op kinderen, hun speelgoed en de manieren van spelen gedurende een hele eeuw.

Deze prachtige uitgave, aangevuld met talloze foto’s, is een onmisbaar boek voor elke LEGO-liefhebber – en voor iedereen die er vroeger met plezier mee heeft gespeeld.

‘Het ongelooflijke verhaal van een plastic blokje dat een hele familie en een stad al meer dan honderd jaar in zijn greep houdt is verrassend spannend.’ – Weekendavisen

Mangroove.nl
Logo