Leapp smartphone iPhone 6S 16GB Rosé Goud – Refurb.

leapp – Apple producten voor iedereen
Op zoek naar een betaalbare iPhone? Wil je wel graag de geweldige Apple functionaliteiten, service en garantie maar zoek je niet per se het nieuwste van het nieuwste? Dan is een iPhone van leapp precies wat je zoekt! Bij leapp krijgen Apple producten een tweede leven. Zo sla je twee vliegen in één klap: Kwaliteit en service die je bij een Apple-product mag verwachten en vriendelijk voor je portemonnee.Refurbished is geen tweedehands. Bij leapp krijgen alle producten namelijk een grondige opknapbeurt door een van de leapp-experts. Tijdens dit proces wordt, waar nodig, de hardware gerepareerd of vervangen. Ook wordt het systeem geüpgraded naar de meest recente, beschikbare iOS-versie. Na een technische controle op maar liefst 50 punten krijgt het product het leapp-garantie certificaat mee. Daardoor heb je met een refurbished product gewoon 2 jaar garantie op de hardware.Meer weten over leapp? Op deze pagina vertellen we je alles.
Maakt je leven net iets makkelijker
De iPhone is uitgegroeid tot een van de meest gewilde telefoons en staat bekend om zijn design en gebruiksgemak. De telefoon dankt zijn populariteit aan de luxe afwerking en het innovatieve besturingssysteem: iOS. Hierdoor is de iPhone van Apple geschikt voor iedereen. Daarnaast  biedt de App Store veel kwalitatieve apps die je leven een stuk makkelijker zullen maken. Kortom, eenvoudig in gebruik met tal van mogelijkheden.
Krachtiger dan ooit
iPhone 6s is op alle fronten beter. Krachtiger, maar ongekend energiezuinig. Met 3D Touch open je een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Deze technologie voelt precies hoe hard je op het display drukt, waardoor alles nog sneller en handiger gaat. En de gloednieuwe Taptic Engine geeft je direct feedback in de vorm van subtiele tikjes. De populairste camera ter wereld is geavanceerder dan ooit. De 12-megapixel iSight-camera maakt superscherpe foto’s vol detail. En schitterende 4K-video’s met een tot vier keer zo hoge resolutie als 1080p HD-video. Met de nieuwe 5-megapixel FaceTime HD-camera maak je selfies om in te lijsten.
Standaard meegeleverd:
Refurbished Apple-smartphone
leapp Garantie Certificaat
Adapter en Lightning datakabel

 

Prijs: 429.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!