Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Lamp – Nachtlampje – Tafellamp slaapkamer – Thailand – Schip – Zee – 50 cm hoog – Ø16 cm – Inclusief LED lamp

Categorieën

Wonen Verlichting Lampen Tafellampen

Kleur

Multi

Werkt op

Netstroom

Voor binnen of buiten

Voor binnen

Product lengte

10 tot 20 cm

Laatste prijs update: december 6, 2023 8:19 pm Meer informatie
SKU: 9300000054639518 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Lamp nachtkastje – Thailand – Schip – Zee – Lamp slaapkamer

Productkenmerken

  • Ruime keuze aan formaten
  • LED lamp én stekker standaard meegeleverd
  • Leuk voor op je nachtkastje of als bureaulamp
  • Past in ieder interieur
  • Alleen geschikt voor LED-verlichting!

Staande fotolamp
Wanneer je een mooie lamp wil bestellen als aanvulling van je interieur, ben je bij LampTiger aan het juiste adres. Je kunt kiezen uit lampen met duizenden verschillende onderwerpen ontwerpen. Zo vind je altijd een lamp voor elke denkbare ruimtes in je huis of kantoor. Zo kun je de fotolamp gebruiken op je slaapkamer of kinderkamer. Maar de lamp is ook uitermate geschikt voor het bureau in je kantoor, de kast in de woonkamer of de eettafel in de keuken!

Bij LampTiger zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van de LED fotolamp uitstekend is. Het materiaal, waar de lamp van gemaakt is heet Evacast. Evacast biedt vele voordelen. Allereerst verzekert dit materiaal een heldere afdruk van de unieke print, waarbij de kleurvastheid gegarandeerd wordt. Daarnaast zijn een nog aantal praktische voordelen van deze lamp. Zo is het materiaal licht in gewicht, erg flexibel, vrijwel onbreekbaar, volledig recyclebaar en brandvertragend B2-gecertificeerd. Zoals je kunt lezen werken wij met het best mogelijke materiaal van de hoogst mogelijke kwaliteit. Jij hoort natuurlijk zo lang mogelijk van je unieke fotolamp te genieten.

Levering
De lamp wordt standaard geleverd met een LED-lamp, zodat je de staande fotolamp meteen kan gebruiken! Er wordt een handleiding bijgeleverd waarin staat beschreven hoe je de lamp in elkaar kunt zetten.

Veel verschillende formaten
De fotolampen in verschillende formaten passen in elk interieur. Onze lampen zijn verkrijgbaar in 8 verschillende formaten, in verschillende verhoudingen. Het kleinste formaat is 33 cm hoog en heeft een diameter van ⌀14 cm. De grootste fotolamp is 70 cm hoog en heeft een diameter van ⌀30 cm.

Groot assortiment
In ons assortiment hebben we lampen met duizenden verschillende afbeeldingen. De door jou gewenste lamp zit daar vast en zeker bij!

Over de afbeelding

Een luchtfoto van een containerschip dat op de helder blauwe zee bij de haven van Thailand vaart.

Lamp – Nachtlampje – Tafellamp slaapkamer – Thailand – Schip – Zee – 50 cm hoog – Ø16 cm – Inclusief LED lamp
Lamp – Nachtlampje – Tafellamp slaapkamer – Thailand – Schip – Zee – 50 cm hoog – Ø16 cm – Inclusief LED lamp
Mangroove.nl
Logo