Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Labryce Premium Wasparfum – Proefpakket – Sterk Geconcentreerd – Ontdek onze Exclusieve geuren – 6 x 25 ml – 30 Wasbeurten

- 10%

17.95

Aantal stuks in verpakking

6 stuk(s)

Geursoort

Diverse geuren

Toepassing textielverfrisser

Tijdens het wassen

Formaat verpakking

Voordeel

Verpakking hoogte

10 cm

Verpakking lengte

20 cm

Verpakking breedte

20 cm

Inhoud

150 ml

Gewicht

0.15 kg

Signaalwoord

Niet van toepassing

EAN

8720938659065

Categorieën

Huishouden Wassen Wasparfum Wasmiddelen & Wasverzachters

Type verpakking

Voordeel

Laatste prijs update: september 26, 2023 8:20 am Meer informatie
SKU: 9300000152705620 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek een oase van geurexplosies met de wasparfums van Labryce. Onze pure geuroliën van Premium kwaliteit zijn niet verdund en zijn geproduceerd en verwerkt in Italië, het land van de heerlijke parfums, waar de magische mixen van essenties samen komen en een ultieme geurexplosie wekenlang op je kleding en door je hele huis blijft zweven. Verwen jezelf en je wasgoed met Labryce! Een oase van onweerstaanbare geuren wacht op jou, ervaar een geurexplosie zoals nooit tevoren. Verleid jezelf en anderen met de sensuele geurexplosies van Labryce.

Maak kennis met de Exclusieve wasparfums van Labryce en ontdek je favoriete geur – 6 x 25 ml:

Green Tea:

Laat je zintuigen prikkelen met de magische geurenmix van de Groene Thee, welke fris, kruidig, citrusachtig en bloemig is, zoals de onmiskenbare geur van verse Groene Thee hoort te ruiken.

Wild Musk:

Laat je verleiden door de verbindingsgeur van Wilde Musk deze is krachtig, kruidig, dierlijk, sensueel, warm, bloemig en zijdezacht. De ongrijpbare geur die je in iedere parfum terug kan vinden.

Fresh Laundry:

Laat je was stralen met de intens frisse en zachte geur van Fresh Laundry, de enige echte geur van pas gewassen lakens, omarmd door de zacht bloemige geuren van Roos, Jasmijn, Lelie en Anjer.

Lotus & Ylang:

De zuiverheid waar de Lotusbloem voor staat is bloemig, warm en zoet, samen met de krachtige, zoete, zwoele en bloemige geur van de Ylang Bloem ervaar je een intense mix aan onweerstaanbare en sensuele geuren.

Lavendel:

De verleidende Lavendel is een zwoele, bloemige, kruidige geur met een vleugje hout. De geur van lavendel heeft een verzachtende, kalmerende en rustgevende werking waardoor je helemaal kan ontspannen.

Talco:

Laat je betoveren door de intens zachte geur van Talco, de zachte geur van talkpoeder, de frisheid van Bergamot en de heerlijke bloemige geur van Jasmijn, waardoor het een poederachtig en bloemige onweerstaanbare geur krijgt. Talco is één van de meest traditionele geuren die veel herinneringen zullen oproepen.

Exclusieve geurexplosie:

De wasparfums van Labryce zijn Exclusief. Onze producten worden namelijk enkel en alleen voor ons geproduceerd door de absolute parfumkenners uit Italië. We worden betrokken bij het gehele proces van ontwikkelen en testen, waardoor we kwaliteit absoluut kunnen garanderen. Laat je betoveren door het exclusieve wasparfum van Labryce. Onze unieke formule zorgt voor een geurexplosie in jouw was, die langdurig aanhoudt.

IFRA-normen:

Onze wasparfums zijn van de hoogste kwaliteit en worden gemaakt volgens de strengste IFRA-normen. Wij gebruiken de beste pure oliën van Premium kwaliteit uit Italië, waardoor jouw was een luxe en exclusieve geur krijgt.

Niet op dieren getest:

Bij Labryce hechten we veel waarde aan dierenwelzijn. Daarom worden onze producten niet op dieren getest.

Gebruiksaanwijzing:

Wasmachine: Afhankelijk van de intensiteit van het parfum, giet u 5 tot 10 ml wasparfum rechtstreeks in het wasverzachterbakje. Een volle dop bevat 5 ml wasparfum.

Handwas: Afhankelijk van de intensiteit van het parfum, voegt u 5 tot 10 ml wasparfum toe voor elke 5 liter water in de laatste spoeling, laat de was heel even inwerken. Giet de wasparfum niet rechtstreeks op het wasgoed.

Eén ml wasparfum op één kg was is doorgaans voldoende voor een intense geur, wil je een nóg intensere geur, voeg dan een paar ml meer bij.

Bij morsen onmiddellijk opruimen, aangezien het een sterk geconcentreerd product is.

Labryce Premium Wasparfum – Proefpakket – Sterk Geconcentreerd – Ontdek onze Exclusieve geuren – 6 x 25 ml – 30 Wasbeurten
Labryce Premium Wasparfum – Proefpakket – Sterk Geconcentreerd – Ontdek onze Exclusieve geuren – 6 x 25 ml – 30 Wasbeurten

17.95

Mangroove.nl
Logo