Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Kwetsbaarheid als kompas

26.50

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

31 maart 2021

Aantal paginas

144

Illustraties

Nee

Hoofdauteur

Marijke Leys

Hoofduitgeverij

Boom

Editie

1

Gewicht

313 g

Product breedte

169 mm

Product hoogte

11 mm

Product lengte

241 mm

Studieboek

Ja

Verpakking breedte

169 mm

Verpakking hoogte

11 mm

Verpakking lengte

241 mm

EAN

9789024438556

Categorieën

Managementboeken Bedrijfskunde Leiderschap Boeken

Boek ebook of luisterboek

Boek

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Laatste prijs update: december 10, 2023 3:24 am Meer informatie
Uw recensie toevoegen

Kwetsbaarheid als kompas is een boek dat raakt. Geschreven voor de professioneel begeleider om nog meer dan voorheen voelende ogen te krijgen, maar ook voor iedereen die nieuwsgierig is naar de inhoud en de effecten van coaching en therapie.
Je voelt je kwetsbaar. Je weet niet wat je ermee aan moet. Je duwt de nare gevoelens weg, je verstopt ze, je verdooft ze. Weinigen van ons hebben ooit echt geleerd hoe we ermee kunnen omgaan. Kwetsbaarheid als kompas verkent wat er gebeurt als je als coach/professioneel begeleider meer aandacht besteedt aan kwetsbaarheid en er zelf ook voor openstaat.
In dit boek krijg je inspiratie aan de hand van drie herkenbare verhalen uit de coachingspraktijk. Je ziet hoe iemand contact maakt met de wortels van de kwetsbaarheid, er mildheid voor ontwikkelt en het aandurft om erover in verbinding te gaan met anderen. Je leest hoe mensen net genoeg terugkijken naar hun geschiedenis, om dan beter vooruit te kunnen. Marijke vertelt ook over haar eigen kwetsbaarheid als begeleider, over de achtergrond van haar valkuilen en hoe die kennis een kompas is om te komen tot verbinding in de therapiekamer.
Marijke Leys werkt al ruim twintig jaar als psychotherapeute en supervisor. Ze is integratief opgeleid en tevens EFT (Emotion Focused Therapy) therapeut. Ze richtte in 2006 het Voice Dialogue Instituut op in België en doceert zowel in Vlaanderen als Nederland.
‘Marijke benadert haar cliënten met veel respect, zonder oordeel en compassievol. Niet als de perfecte therapeut die aan het stuur van de bus zit, maar ook vanuit de diverse ikken die ze zelf zo goed kent. Ze is een therapeut van de menselijke maat.’ Riet Fiddelaers-Jaspers, Expertisecentrum Omgaan met Verlies
‘Als lezer kijk je over Marijkes schouder mee hoe zij haar cliënten – bekwaam en liefdevol – begeleidt bij het verkennen van de kwetsbaarheid die aan hun vragen ten grondslag ligt. Dat heelt en verrijkt hen en ook de lezer.’ Judith Budde, directeur Opleidingscentrum het Balkon & de Voice Dialogue Academie

Kwetsbaarheid als kompas
Kwetsbaarheid als kompas
Mangroove.nl
Logo