Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Kronch Optimal Premium Puppy Brok – 5 kg in hersluitbare verpakking

- 6%

37.59

Biologisch

Nee

Product gewicht

5 kg

Graanvrij

Nee

Leeftijd dier

Puppy (1-12 maanden)

Speciaal voedingsdoel

Maag- en darmklachten

Fabrikant Adres

Lugtenbergerweg 16, 9761 VG Eelde

Analytische bestandsdelen

Voedingswaarde per 100 gram: Energie 1541 kJ, 367 kcal. Ruw eiwit 26 g Ruw vet 17 g

Toevoegingsmiddelen

Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Voedingsadvies

Zie verpakking Zorg altijd voor vers drinkwater.

Voedingswaarde

Rijst, verse zalm, maïs, vismeel, varkensvet, gerst, varkensbloedmeel, gevogeltemeel, biergist, calciumcarbonaat, bietenpulp, gedroogd ei, gehydroliseerd gevogelte proteïne, koolzaadolie, lecithine, vitamine, mineralenmix, zeolitemineral, natriumchloride, magnesiumoxide, cholinechloride en citroenzuur, natuurlijke antioxidanten. Toevoegingen: Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Aantal consumenteneenheden CE

1

Gewicht

5 kg

Gewicht consumenteneenheid CE

5 kg

Grootte hondenkattenras

Alle formaten

Productkenmerken diervoeding

Geen kunstmatige geurstoffen, Geen kunstmatige kleurstoffen, Geen kunstmatige smaakstoffen

Smaak dierenvoeding

Zalm

Verpakking breedte

30 cm

Verpakking hoogte

12 cm

Verpakking lengte

50 cm

EAN

5709707770050

Categorieën

Dieren Honden Hondenvoer Brokken

Merk

Kronch

Levensfase hond

Puppy (1-12 maanden)

Gewicht verpakking

5 tot 10 kg

Formaat hond

Alle formaten

Laatste prijs update: september 21, 2023 10:13 am Meer informatie
SKU: 9300000027608312 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Kronch Optimal Puppy Brokken
Kronch Optimal Puppybrokken zijn speciaal ontwikkeld voor een gezonde groei en ontwikkeling van pups én voorziet zogende teven van de dagelijks benodigde voedingsstoffen. Door Kronch Optimal te geven geeft u een premium voer waarmee u zorgt voor een gezonde en goede, geproportioneerde groei van de pup. U kunt Kronch Optimal geven aan pups vanaf 8 weken.

Door de samenstelling van de brokjes en het gebruik van ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit is Kronch Optimal puppyvoer de perfecte voeding voor pups van alle rassen. Doordat de brokjes worden gemaakt met verse Noorse zalm worden ze niet alleen graag gegeten maar zijn ze erg geschikt voor pups met een gevoelige maag en/ of darmen of een allergie voor eiwitten van kip of rund.

Zalm is rijk aan essentiële Omega-3 & Omega-6 vetzuren. Omega-3 vetzuren zijn in de dagelijkse voeding van pups essentieel voor de groei van onder andere spieren en de ontwikkeling van de hersenen. De Omega-3 vetzuren zijn ruim en in de juiste verhouding met de Omega-6 vetzuren aanwezig.

De brokjes worden gemaakt zonder kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen en worden op natuurlijke wijze geconserveerd met tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Dit voer voor pups is verkrijgbaar in een hersluitbare zak à 13,5 kg en een kleine verpakking à 5kg.

Kronch Optimal in het kort:

  • Licht verteerbaar premium puppyvoer met verse zalm
  • Kleinere brokjes speciaal voor pups vanaf 8 weken
  • Zonder kunstmatige kleur- geur en smaakstoffen & op natuurlijke wijze geconserveerd.
  • Zeer geschikt voor pups met een gevoelige maag en/ of darmen.
  • Rijk aan natuurlijk aanwezige Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren
  • Zeer smaakvol
  • Ook erg geschikt voor drachtige en zogende teven
  • Volledig diervoeder
  • Hoogwaardige eiwitten

De uitgebalanceerde samenstelling van vetten en proteïnen zorgen samen met de vitaminen en mineralen voor een compleet en gezond voer voor de pup. Eiwitten zijn voor een pup essentieel voor de opbouw van het spier- en beenderstelsel en zijn een belangrijk onderdeel van hormonen, enzymen en afweerstoffen. Het is dus belangrijk dat de pup de juiste eiwitten krijgt. De eiwitten afkomstig uit zalm hebben een zeer hoge biologische waarde. Hoe hoger de biologische waarde, hoe meer essentiële aminozuren aanwezig zijn. Met een lager eiwitgehalte, opgebouwd uit eiwitten met hoge biologische waarden voert u een pup gezonder.

Compleet puppy voer
Kronch Optimal puppyvoer voldoet aan alle behoeften van uw hond qua eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen zoals gesteld door de AAFCO en is geproduceerd met hoogwaardige grondstoffen. Doordat er van nature zalmolie in het voer zit is het niet nodig om extra Omega-3 of Omega-6 supplementen toe te voegen.

In Kronch hondenvoeding worden alleen hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt uit Europa. Als dierlijke eiwitten is verse zalm gebruikt, aangevuld met vis. De zalm is afkomstig van dezelfde verse Noorse zalm die ook voor menselijke consumptie gebruikt wordt.

Licht verteerbaar
De puppybrokjes van Kronch zijn licht verteerbaar en ondersteunen de spijsvertering en het immuunsysteem van de pup. De pup heeft normaal relatief weinig – maar stevige – ontlasting. Ruwvezel is gebruikt ter ondersteuning van de darmwerking.

Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren en Glucosamine
Zalm is van nature rijk aan de essentiële Omega-3 en Omega-6 vetzuren. De pup heeft deze deze essentiële vetzuren nodig voor een goede spieropbouw en een sterk immuunsysteem. Daarnaast dragen de Omega vetzuren ook bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. De Omega-3 en Omega-6 vetzuren zijn ook goed voor de vruchtbaarheid, het hart en de bloedvaten van de pup. De van nature aanwezige glucosamine in de verse zalm draagt op langere termijn bij aan het soepel houden van de gewrichten van de hond.

Vanaf welke leeftijd kan ik Kronch Optimal puppyvoer geven?
Ons advies is om Kronch Optimal puppyvoer te geven aan pups vanaf 8 weken oud tot een leeftijd van ongeveer 10 à 12 maanden oud. Als vervolgstap binnen het Kronch assortiment is Kronch Basic het reguliere hondenvoer voor volwassen honden. De vorm en het formaat van de brokjes is speciaal aangepast naar een klein formaat brokje zodat ze voor uw pup gemakkelijk te eten zijn.

Drachtige en zogende teven
Kronch Optimal is niet alleen geschikt voor pups maar is ook zeer geschikt om te geven aan drachtige en zogende teven die extra energie nodig hebben om de periode dat ze drachtig is en de zoogperiode goed door te komen. Tijdens deze perioden heeft de teef extra behoefte aan energie, vetten en eiwitten om de pups goed te kunnen laten groeien en de productie van moedermelk goed te laten verlopen.

Verpakking
Het hondenvoer van Kronch is verpakt in een hersluitbare plastic zak. Zo kunt u de zak eenvoudig afsluiten en blijven de brokken net zo vers als toen u de zak voor het eerst opende.
Kronch Optimal Premium puppyvoer is verkrijgbaar in de volgende formaten:
2 kg
5 kg
13,5 kg

Kronch Optimal – Pups & zogende teven

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag.*

8 weken

12 weken

16 weken

28 weken

52 weken

Zeer klein

25 g

50 g

70 g

120 g

120 g

Klein

35 g

75 g

130 g

190 g

190 g

Middelgroot

120 g

195 g

270 g

350 g

450 g

Groot

170 g

300 g

420 g

530 g

875 g

Zeer groot

300 g

425 g

530 g

670 g

900 g

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven.
Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

Gewicht
5 Kg

Analyse
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 1541 kJ / 367 kcal.
Ruw eiwit 26 g
Ruw vet 17 g

Ingrediënten
Rijst, verse zalm, maïs, vismeel, varkensvet, gerst, varkensbloedmeel, gevogeltemeel, biergist, calciumcarbonaat, bietenpulp, gedroogd ei, gehydroliseerd gevogelte proteïne, koolzaadolie, lecithine, vitamine / mineralenmix, zeolitemineral, natriumchloride, magnesiumoxide, cholinechloride en citroenzuur, natuurlijke antioxidanten.
Toevoegingen:
Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Kronch Optimal Premium Puppy Brok – 5 kg in hersluitbare verpakking
Kronch Optimal Premium Puppy Brok – 5 kg in hersluitbare verpakking

37.59

Mangroove.nl
Logo