Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Krijtverf 2,5 Liter l’Authentique 36 Hollands kaakje

99.00

Type verf

Krijtverf

Kleurcode

36

Voor binnen of buiten

Voor binnen

Terpentinebasis

Nee

Waterbasis

Ja

Glansgraad

Mat

Geschikt voor materiaal

Beton, Cement, Gips, Hout, Kunststof, Metaal, Steen

Droogtijd

2.50 h

Gewicht

2.50 kg

Rendement

25 m²

Inhoud

15 liter of meer

Kleur

Bruin

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Voorzorgsmaatregelen

De verf kan zonder speciale onderlaag aangebracht worden op vele ondergronden, mits een goede staat van de ondergrond (geen onthechting). Let op, indien zuigende ondergronden zoals vers stucwerk en steenstrips, eerst muurprimer toepassen. De verf is geschikt voor poreuze minerale ondergronden die voldoende droog en afgebonden zijn zoals pleisterwerk, beton, metselwerk, water oplosbare cementbezetting en spuitpleisters. Eveneens geschikt voor de behandeling van gipskarton, glasweefsel, stucpleisters, behang en latex- en oude muurverven. De uitstraling wordt met name bepaald door de manier van aanbrengen. Ondergrond dient coherent, stof- en vetvrij te zijn

Waarschuwingen

Beperkingen, niet gebruiken wanneer de temperatuur van lucht en oppervlak onder de 5°C boven de 40°C is. Relatieve vochtigheid max. 80%. Raadpleeg steeds veiligheidsinformatieblad. Buiten bereik van kinderen houden. Verfresten laten opdrogen en laten ophalen of deponeren bij een erkende verwerker.

Speciaal geschikt voor babykamer

Ja

Te behandelen object

Meubel, Muur, Plafond, Tegels

Type verpakking

Blik

Verpakking breedte

16 cm

Verpakking hoogte

22 cm

Verpakking lengte

16 cm

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P103:Alvorens te gebruiken, het etiket lezen

EAN

8718686067317

Categorieën

Klussen Verfspullen Verf Krijtverf

Wat ga je schilderen

Muur, Meubel, Plafond, Tegels

Geschikt voor ondergrond

Steen, Gips, Beton, Hout, Cement, Metaal, Kunststof

Laatste prijs update: december 2, 2023 12:29 pm Meer informatie
SKU: 9300000001675259 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Krijtverf

Krijtverf bestaat 100% uit natuurlijke pigmenten. Optimale dekking, gemakkelijk afneembaar en milieuvriendelijk. Onze krijtverf is bovendien reukarm, gemakkelijk te verwerken, afwasbaar en goed dekkend.

Rendement: 8-10 m² per liter, verkrijgbaar in blikken van 1, 2.5 en 5 liter. Beschikbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L’Authentique. Spatten? Reinigen kan met water. Toepasbaar voor: binnen gebruik – Gepleisterde muren, baksteen, glas, stucwerk, vlies- en papierbehang, al geschilderde muren en hout. Ook toepasbaar op muren met lichte structuur.

Krijtverf van L’Authentique is een watergedragen, minerale verf met fluweelachtige uitstraling. De toevoeging van krijt en de mooiste pigmenten in de verf geven uw huis een authentieke uitstraling. De Krijtverf van L’Authentique is toe te passen op zowel muren als hout. De kleuren zijn zeer goed dekkend en drogen zeer mat op. De krijtverf van L’Authentique kunt u desgewenst met water verdunnen.

Muren:
De ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn. Nieuw gestucte muren eerst behandelen met een voorstrijkmiddel, ons ‘voorstrijkmiddel transparant’. U kunt de krijtverf opzetten met een roller of kwast. Een roller geeft uw muren een mat, egaal uiterlijk. Door de Krijtverf op te zetten met een langharige kwast, krijgt u een streperig resultaat. U benadrukt zo de rustieke uitstraling van de krijtverf.

Hout:
De ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn. Wij adviseren om houten meubels eerst te behandelen met een grondverf op terpentine basis. Daarna het oppervlak licht opschuren en de krijtverf met een kwast in één á twee lagen opzetten. Desgewenst kunt u een oppervlak dat onderhevig is aan slijtage, afwerken met onze matte vernis.

Om het meubel een vintage look te geven kunt u de randjes licht terug schuren.

Krijtverf 2,5 Liter l’Authentique 36 Hollands kaakje
Krijtverf 2,5 Liter l’Authentique 36 Hollands kaakje
Mangroove.nl
Logo