Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Koudschuim matras Lyon 110x190cm

131.00

Maatvoering

Eenpersoons

Product hoogte

20 cm

Materiaal toplaag matras

Koudschuim

Materiaal tijk

Polyester

Merk

Merkloos

Kleur

wit

Ligcomfort matras

Stevig

Type slaper

Buik-slaper, Rug-slaper, Zij-slaper

Doelgroep

Kinderen

Max. belastbaar gewicht

125 kg

Anti-allergie

Ja

Afneembare tijk

Ja

Anti-allergeen

Huisstofmijtwerend, Latexvrij, Rubbervrij, Wolvrij

Fabrieksgarantie termijn

5 jaar

Geschikt voor verstelbare bodem

Ja

HR waarde

50 kg/m³

Product breedte

110 cm

Product gewicht

20 kg

Product lengte

190 cm

SG waarde

50 kg/m³

Taal handleiding

Nederlands

Type matraskern

Koudschuimmatras

Verpakking breedte

40 cm

Verpakking hoogte

90 cm

Verpakking lengte

35 cm

Verpakkingsinhoud

1x matras

Vouwbaar

Nee

EAN

8946004211276

Categorieën

Wonen Matrassen Meubels Eenpersoonsmatrassen Kindermatrassen

Afmetingen bxl

110 cm x 190 cm

Dikte matras

15 tot 20 cm, 20 tot 25 cm

Ligcomfort

Stevig

Maximale belasting

100 tot 150 kg

Laatste prijs update: september 22, 2023 7:15 am Meer informatie
SKU: 9200000120111971 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Het Better Night koudschuim matras Lyon bestaat uit een kern van koudschuim. Koudschuim heeft een open celstructuur waardoor er optimale ventilatie is. Hierdoor ademt het matras goed en voelt het koel aan. Tevens heeft het matras een goede vochtregulatie en is koudschuim vlamvertragend. Door de elasticiteit van het koudschuim is het matras uitermate geschikt voor gebruik op een verstelbare bedbodem. Maar natuurlijk kan het matras ook gebruikt worden op een vlakke bodem.

Bij het inveren van het schuim zorgt de open celstructuur ervoor dat het matras weer terug in de oude vorm komt. Het materiaal is vormvast en zorgt ervoor dat kuilvorming bijna niet voorkomt.

Vormvast houdt ook in dat de levensduur van dit koudschuim matras zéér goed is. De levensduur is dan ook 10 à 15 jaar afhankelijk van de densiteiten de intensiteit van het gebruik.

De dichtheid ( = densiteit ) van koudschuim heeft betrekking op het gewicht van de gebruiker, de kwaliteit van het schuim en de levensduur. Een hogere densiteit koudschuim zal langer meegaan en meer veerkracht geven. Het kost ook meestal een beetje meer, echter komt dit in het comfort terug. Een HR 35 kan prima voor een kindermatras gebruikt worden hoewel ook voor kinderen de veerkracht van het matras voor het comfort zorgt. Een HR 35 is echter niet geschikt voor een volwassen persoon. In de regel kunt u het beste voor de hoogst mogelijke densiteit kiezen als het om koudschuim gaat. Dit in tegenstelling tot traagschuim waar het ademt vermogen evenals de temperatuur enorm beïnvloed wordt door de gebruikte densiteit.

Dichtheid, ook wel densiteit genoemd, is een meting van de massa per volume-eenheid. Gemeten en uitgedrukt in kilogram per kubieke meter (kg/m3). Hoe hoger de densiteit, hoe beter de veerkracht. De densiteit van koudschuim wordt meestal uitgedrukt in HR (High Resilience) wat staat voor hoge veerkracht. Hogere dichtheid schuim ( Hoger dan HR 50) biedt veel veerkracht, een goed ademt vermogen en een zeer lange levensduur zonder kuilvorming. De ondersteuning factor, de duurzaamheid en de flexibiliteit zijn voorwaarden die betrekking hebben tot de cel dichtheid en hoe deze van invloed zijn op de prestaties van koudschuim.

Koudschuim matras Lyon 110x190cm
Koudschuim matras Lyon 110x190cm
Mangroove.nl
Logo