Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Kookboek van Rotterdam

13.50

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

12 april 2021

Aantal paginas

80

Illustraties

Met illustraties

Hoofdauteur

Karen Groeneveld

Hoofduitgeverij

Het Zwarte Schaap

Editie

1

Gewicht

204 g

Product breedte

120 mm

Product hoogte

12 mm

Product lengte

187 mm

Studieboek

Nee

Verpakking breedte

120 mm

Verpakking hoogte

12 mm

Verpakking lengte

187 mm

EAN

9789492821157

Categorieën

Kookboeken Boeken

Boek ebook of luisterboek

Boek

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Laatste prijs update: september 22, 2023 6:44 pm Meer informatie
Categorie:
Uw recensie toevoegen

Rotterdammers zijn geen mietjes. Niet dan, ja toch? Haagse bluf? Vergeet het maar. Utrechtse theerandjes? Dacht het niet. En van de manier waarop ze in 020 haring eten, moeten Rotterdammers echt niets weten. Het is niet vreemd dus dat de Kapsalon alleen maar in Rotterdam kon ontstaat. Of dat de uierboord (aka ‘broodje koeientiet’) nog alleen daar wordt gegeten. Maar we kennen ook nog het bloedbroodje, het Rotterdammertje (worstje), krotenmosterd, het bekende bakkie pleur en de Rotterdamse harde fluit. En nog veel meer lekkernijen uit Rotterdam en omgeving.
Het Kookboek van Rotterdam is een nostalgisch geïllustreerd boek met recepten en verhalen uit het Rotterdamse. Eerder verschenen in deze reeks kookboeken over Amsterdam (ook in het Engels), Utrecht en Den Haag.

Kookboek van Rotterdam
Kookboek van Rotterdam
Mangroove.nl
Logo