Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Koffer – Palmbomen – Zomer – Patroon – 35x55x20 cm – Handbagage – Trolley – Fotokoffer

Categorieën

Koffers Handbagage Reisbagage & Reisaccessoires Reiskoffers

Aantal wielen

4 wielen

Hoogte koffer

Handbagage &lt, 56 cm, Meer dan 85 cm

Inhoud

30 tot 40 liter

Hardcase of softcase

Hardcase

Laatste prijs update: december 1, 2023 9:52 am Meer informatie
SKU: 9300000110860498 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Trolley – Palmbomen – Zomer – Patroon – Koffer handbagage

Deze trendy koffer is een echte eyecatcher tijdens jouw volgende reis. Het unieke van deze koffer is de transparante voorkant waarin je de verwisselbare foto plaatst. Toe aan wat nieuws? Bestel dan een losse inlay en creëer zo een compleet nieuwe look!

  • Lichtgewicht koffer, slechts 2,6 kg
  • Cabin size formaat, mee te nemen als handbagage
  • 4 zwenkwielen voor optimaal reiscomfort
  • Het cijferslot zorgt voor perfecte bescherming

Over de koffer
Deze stevige reiskoffer aan de voorkant voorzien van een unieke print. De achterkant heeft een ribbelstructuur, wat zorgt voor een stevige en krasvrije koffer. Toch weegt deze trolley slechts 2,6 kilogram. De koffer heeft een inhoud van 36 liter, zodat jij genoeg spullen mee kunt nemen op reis. De afmetingen van de koffer zijn 55 x 35 x 20 cm. Dit betekent dat de koffer een cabin size formaat heeft en dus mee mag als handbagage.

Daarnaast is de fotokoffer voorzien van vier zwenkwielen, je neemt de koffer dus probleemloos overal mee naar toe. De trolleystang is verstelbaar, en dus voor iedereen gemakkelijk te gebruiken.

De koffer is voorzien van een cijferslot. Hiermee is de inhoud van de foto koffer dus gewaarborgd! In de koffer is de voering voorzien van gekruiste spanbanden om uw reisbagage georganiseerd bij elkaar te houden. Daarnaast bevat de koffer een groot ritsvak voor makkelijke toegang tot een reisgids of boekje, zonder alle vakken open te hoeven ritsen.

Over SleevesAndCases
SleevesAndCases is gespecialiseerd in het leveren van koffers met een fotoprint. SleevesAndCases heeft duizenden verschillende koffers in haar assortiment. Hierdoor hebben we voor zowel mannen, vrouwen, als kinderen een schitterende en unieke koffer! Bekijk onze verkooppagina voor de volledige catalogus.

Over de afbeelding

Een zomers patroon van groene palmbomen.

Koffer – Palmbomen – Zomer – Patroon – 35x55x20 cm – Handbagage – Trolley – Fotokoffer
Koffer – Palmbomen – Zomer – Patroon – 35x55x20 cm – Handbagage – Trolley – Fotokoffer
Mangroove.nl
Logo