KitchenAid koffiezetapparaat 5KCM1204EOB

KitchenAid 5KCM1204EOB
Geniet van de lekkerste koffie met de 5KCM1204EOB van KitchenAid. Dankzij de ruime kan van 1.7 liter zet je maar liefst 12 kopjes en serveer je de hele visite in één keer.
 
Wakker worden met koffie
De 5KCM1204EOB is door middel van een timer in te stellen waardoor het mogelijk wordt om met verse koffie wakker te worden en je dag direct goed te beginnen. Het duidelijke display met de intuïtieve bediening zorgt ervoor dat je snel de gewenste tijd instelt. Ook is het mogelijk om via het display de sterkte van de koffie in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld in de ochtend wakker worden met een lekkere sterke bak koffie en na het eten genieten van een milder kopje koffie.
 
Grote en kleine hoeveelheden
Je zult niet altijd voor 12 mensen koffie hoeven te zetten. De 5KCM1204EOB heeft daarom de optie om ook een kleine hoeveelheid koffie te zetten. Vul de tank dan met de hoeveelheid water die je nodig hebt en druk op de knop voor 1 tot 4 koppen koffie. De koffiezetter past zich dan aan om de verwarmingstijd en de verzadigingstijd te optimaliseren zodat je altijd koffie zet met de beste smaak. En kun je tijdens het zetten niet wachten tot je van je koffie kan genieten? Dan kun je gerust alvast een kop nemen. De 5KCM1204EOB onderbreekt namelijk de brouwcyclus zodat jij alvast een kop kunt inschenken en gaat weer verder zodra de kan weer wordt terug geplaatst.

 

Prijs: 122.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!