KitchenAid koffiezetapparaat 5KCM0802EER

KitchenAid koffiezetapparaat 5KCM0802EER is gemaakt voor echte koffieliefhebbers. Zet met gemak 2 tot 8 kopjes echte opschenkkoffie. Door de vollere smaak koffie kom je jouw dag makkelijk door.
Opschenkkoffie
Geen filterkoffie, maar opschenkkoffie. Dit is een methode waarbij het beste van zowel de traditionele als de handmatige methode van filterkoffiezetapparaten wordt gecombineerd. Bij traditionele filterkoffie druppelt de koffie gelijk omlaag naar de kan, doordat de kegel gelijk met water wordt gevuld. Bij opschenkkoffie gaat dit proces net iets anders. Dan komt er namelijk voortdurend een klein beetje heet water bij, waardoor de gemalen koffie tijd heeft om het water te absorberen. Als resultaat geniet je van aromatische koffie vol van smaak.
Volle smaak
Wat nog meer achter de volle smaak van de koffie ligt is de temperatuur. De koffiezettemperatuur wordt verhit tot precies 93 graden en wordt dan direct in de filterhouder geschonken. Hierdoor ontstaat geen warmteverlies. Dit zorgt weer voor een consistente extractie. Om het helemaal naar jouw smaak aan te passen heb je ook nog eens de optie om verschillende types roosteringen in te stellen.
En nog meer
Een display met een voortgangsbalk. Bekijk hoe ver het koffieproces is tijdens het wachten op je koffie.
Een warmhoudplaat die de kan voorverwarmt en wel tot 30 min warm kan houden.
De kan is gemaakt van glas en is vaatwasmachinebestendig.
De waterreservoir heeft een schuifdeksel, waardoor warmteverlies tegen wordt gegaan.
Door de filterhouder met filterklem wordt deze op zijn plek gehouden. De filterhouder heeft bovendien specifieke doseringsaanbevelingen voor de gewenste hoeveelheid koffie.
Uitgestelde start voor koffie die op een ander moment van de dag klaar voor je staat.
Selecteer simpel de hoeveelheid gewenste koffie, in plaats van het water aan te hoeven passen naar het aantal kopjes.

 

Prijs: 174.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!