KitchenAid keukenmachine 5KSM175PSEAC (Amandelwit)

De keukenmachine, die wordt gemaakt van gegoten metaal en nog steeds in Ohio (VS) met de hand in elkaar wordt gezet, is niet alleen elegant om te zien, maar ook duurzaam, gemakkelijk te reinigen en eenvoudig in het gebruik.
Hoge kwaliteit
De hoogstaande kwaliteit en het tijdloze ontwerp van de iconische keukenmachine helpt je bij het creëren van zelfgemaakte smaaksensaties. Het originele planetaire kneedsysteem, waarbij de menghaak in de ene richting om zijn as draait terwijl hij in de andere richting klopt en beweegt, duwt de ingrediënten voortdurend naar het midden van de kom. 10 snelheidsinstellingen garanderen snel, grondig en nauwkeurig mengen.
Hulpstukken en optionele accessoires
Omdat koken een proces met tal van stadia is, werd de Artisan keukenmachine ontworpen als het meest veelzijdige keukeninstrument. Een breed scala aan hulpstukken en optionele accessoires kunnen in een handomdraai aan het apparaat worden bevestigd. Met de multifunctionele naaf kan je vlees hakken, groente snijden, pasta rollen en snijden, persen, fijnhakken en verwerken. Dit alles en nog veel meer met één toestel! Robuust en stabiel als hij is, kan de mixer/keukenrobot kloppen, roeren, kneden en mengen en neemt hij moeiteloos en met flair de vervelendste, meest tijdrovende en zwaarste klusjes in de keuken van jou over.
Wat krijg je erbij?
4,8 liter roestvrijstalen mengkom: Voor het bereiden van kleine en grote hoeveelheden voedsel.
Één hulpstukkennaaf: Met een breed scala aan optionele accessoires/toebehoren.
Schenkschild: Eendelig accessoire met 2 functies dat spatten tegengaat. Het eendelige schenkschild helpt spatten te voorkomen en de gietmond zorgt ervoor dat je tijdens het mixen eenvoudig ingrediënten kunt toevoegen. Het schenkschild is gemaakt van doorzichtig plastiek en biedt volledig zicht op de ingrediënten in de kom. Niet vaatwasmachinebestendig.
Draadgarde: Klop eieren, eiwitten, slagroom en mayonaise luchtig op. Rvs-draden en aluminium kop. Niet vaatwasmachinebestendig.
Kneedhaak: Gistdeeg voor brood, pizza en pasta mengen en kneden. Aluminium met antikleef-coating. Vaatwasmachinebestendig.
Platte menghaak: Voor zware mengsels (cakes, schuimpjes en aardappelpuree). Aluminium met antikleef-coating. Vaatwasmachinebestendig.
Klopper met zachte randen: Voor normale tot zware mengsels zoals cakes, schuimpjes, biscuitjes en aardappelpuree. De zachte randen maken het mengen sneller zonder de motor te stoppen en een spatel te gebruiken. Metaal met coating en siliconen zijde. Vaatwasmachinebestendig.
Mengkom van 3 liter: Aanvulling op de kom van 4,8 liter en kan gebruikt worden voor het verwerken van kleinere hoeveelheden. Het is niet nodig om de kommen tussendoor af te wassen. Gemaakt van gepolijst roestvrij staal. Vaatwasmachinebestendig.

 

Prijs: 488.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!