Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Sandalen

Sandalen zijn een type schoen dat zich kenmerkt door het ontbreken van een naald en een voetbedekking. In het algemeen zijn sandalen open aan de bovenkant en hebben ze een band of sandaalriem over de voet of enkel. Sommige sandalen zijn voorzien van een hielrand of een hielriem om ze beter vast te zetten aan de voet. Andere sandalen, zoals gladiatorsandalen, bestaan uit een enkel band die aan de voet is bevestigd. Een derde type, Teva-sandalen, heeft een rubberen voetbedekking en een elastische bovenkant die de voet omhult.

Sandalen worden gemaakt van allerlei verschillende materialen, waaronder leer, Rubber, neopreen, natuurlijke vezels en synthetische vezels. Sommige sandalen zijn bedekt met sieraden of versierd met borduurwerk. Sandalen worden ook gemaakt in een breed scala van maten, van XS tot XXL.

Sandalen zijn populair in de zomer omdat ze de voeten koel houden en gemakkelijk te dragen zijn. Ze zijn ook een goede keuze voor mensen met voetproblemen, omdat ze meestal minder steun nodig hebben dan andere soorten schoenen.

Mangroove.nl
Logo