JVC 4K Ultra HD TV LT49HW97WU

De JVC LT49HW97WU 4K Ultra HD TV biedt je alles wat je van een topkwaliteit 4K televisie mag verwachten voor een opmerkelijk vriendelijke prijs. Haarscherp beeld en een verbluffend goede audiokwaliteit maken TV-kijken een echte belevenis.
De JVC LT49HW97WU 4K Ultra HD TV is een echt entertainmentsysteem
Een minimalistische vormgeving die nooit storend aanwezig is, een schermresolutie van 3840 x 2160 pixels voor een authentieke 4K ervaring en voldoende aansluitmogelijkheden. Dat is de LT49HW97WU in een notendop. Het snaarstrakke beeldscherm met een diagonaal van 49 Inch (124 centimeter) is uitgerust met een directe LED-achtergrondverlichting voor een permanent scherp en helder beeld. De in zilverkleur uitgevoerde pootjes onder de televisie geven dit topproduct van JVC altijd voldoende stabiliteit en dragen bij aan het gedistingeerde uiterlijk van deze Ultra HD TV. De LT49HW97WU van JVC is uitgerust met drie HDMI-poorten, zodat al je randapparatuur gewoon aangesloten kan blijven en het verwisselen van stekkertjes verleden tijd is. De hoge resolutie maakt de TV niet alleen bij uitstek geschikt om een film te kijken in HD-kwaliteit, maar is ook perfect om de nieuwste games op je Playstation of Xbox optimaal tot hun recht te laten komen.
Een smart-TV voorzien van Dynamic Motion Rate technologie
De door JVC ontwikkelde Dynamic Motion Rate technologie is een slimme manier om de beeldverversing op je TV optimaal tot zijn recht te laten komen. De actieve LED-verlichting achter het beeldscherm zal bij snelle beeldwisselingen als het ware gaan knipperen, waardoor hij zonder haperen 50 tot 60 beelden per seconde kan combineren. De technologie zorgt hiermee voor een vloeiende beeldverversing die voor een rustiger en stabieler beeld zorgen. Zelfs tijdens de meeste heftige actie-scenes. De ingebouwde Smart-TV module van JVC is zeer vriendelijk en overzichtelijk in gebruik. De televisie is niet alleen uitgerust met razendsnelle Wi-Fi maar is ook voorzien van een LAN-ingang waarmee hij rechtstreeks op de router kan worden aangesloten. Avonden kijkplezier zijn kortom gegarandeerd en het hele gezin kan altijd zelf bepalen waarnaar gekeken wordt. De aan de achterzijde geplaatste speakers zorgen tijdens het kijken voor een goede spreiding van het geluid, zodat deze JVC televisie ook uitstekende prestaties levert zonder extern geluidssysteem. Met deze 4K Ultra HD TV van JVC gaat er een nieuwe wereld voor je open en krijgt home entertainment een compleet nieuwe betekenis.

 

Prijs: 549.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!