JVC 4K Ultra HD TV LT43HW97U

TV kijken met JVC 4K Ultra HD LT43HW97U
Deze JVC LT-43HW97U TV heeft een 43-inch scherm, is uitgerust met een Edge LED achtergrondverlichting met de beste resolutie beschikbaar 3840 x 2160,4K Ultra high definition.
Slimme TV
Het heeft een slim TV-platform dat toegang biedt tot sociale netwerken, een webbrowser en andere toepassingen van games bijvoorbeeld en maakt het mogelijk om via geïntegreerde wifi draadloze content te delen.
Methode voor het verbeteren van bewegingen
De Clear Motion Index 400 Hz-technologie combineert 50 frames per seconde van het beeldscherm en knipperende achtergrondverlichting tussen elk frame voor een vloeiende en vloeiende weergave zonder vervaging van bewegende beelden. Het zorgt voor een snellere beeldvernieuwing, wat resulteert in vloeiender beelden.
De TV aangesloten zoals een computer
Verbonden TV via ethernetkabel of draadloos via wifi, biedt verbonden televisie toegang tot een grote verscheidenheid aan inhoud van het internet: video-on-demand, streaming, inhaalspeaking TV, foto- of videodelen, toepassingen voor TV, gemeenschapssites, videoconferenties. Deze kenmerken en hun aantal kunnen van model tot model verschillen, afhankelijk van de afspraken tussen de redacteuren van de inhoud en de tv-fabrikant. De fabrikant kan te allen tijde de aangesloten toepassingen en diensten die uw aangesloten TV aanbiedt aanpassen. Deze TV is DLNA-conform en kan in wifi- of wifi-modus worden aangesloten op een computer die toegang geeft tot de inhoud (muziek, foto's en video' s) en tot de inhoud van audiovisuele apparaten (harde schijf, console, speler) die op het thuisnetwerk zijn aangesloten.
Verlost van kabels
Dankzij de de wifiverbinding hoeft jij geen kabels meer aan te sluiten op de kast of het thuisnetwerk.
Een veelheid van verbindingen
Met de 2 USB-poorten kun je jouw USB-flashstation / harde schijf aansluiten om naar jouw muziek te luisteren, uw foto's te bekijken of video's in MPEG4 en AVI-formaat te bekijken. Prijs: 459.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!