Inventum vaatwasser VVW4523AW

De Inventum VVW4523AW is een vrijstaande vaatwasser met energieklasse A++. Deze zuinige vaatwasser verbruikt daardoor slechts 11 liter water per wasbeurt, een unieke prestatie. Je schotels, pannen en bestek zijn steeds fonkelend schoon dankzij dit toestel. De Inventum VVW4523AW is geschikt voor 10 couverts. De bovenkorf kun je in de hoogte verstellen om beneden extra ruimte te creëren.
Energiezuinig dankzij eco-vaatprogramma
Inventum is een op en top Nederlands merk van technologische huishoudelijke toestellen. Zoals bij elk toestel van dit merk is bij de Inventum VVW4523AW energiezuinigheid en slimme technologie met elkaar gecombineerd. Je hebt de keuze tussen maar liefst zes wasprogramma's. Zo kun je kiezen voor het eco-vaatprogramma met een minimaal water- en energieverbruik. Voor sterk vervuilde vaat gebruik je dan weer de intensieve stand.
Of je nu een feest geeft voor vrienden en familie, of gewoon je dagelijkse borden en bestek wil schoonmaken, de Inventum vaatwasser komt steeds van pas. Zelfs als je weinig tijd hebt gebruik je de vaatwasser optimaal dankzij het programma van slechts 30 minuten. Je kiest hiervoor een van de bestaande programma's, maar dit loopt dan iets sneller en minder intensief.
Maximale watertemperatuur van 70°C
Door de vaatwasser op het goede moment te gebruiken, bespaar je ook nog eens energie. Je hebt immers en de keuze om de start van het wasprogramma met 3,6 of 9 uur uit te stellen. Zo kun je ’s morgens nog voor het ontbijt je vaatwasser uitruimen en begin je goed georganiseerd aan je dag.
Hygiëne is steeds belangrijk in de keuken. Daarom heeft deze vaatwasser een stevige roestvrijstalen kuip die tegen hoge temperaturen bestand is. Met een maximale temperatuur van 70°C verwijdert het toestel inderdaad zelfs het meest hardnekkige vuil. Dankzij de AquaStop is wateroverlast iets uit de verleden tijd. Het toestel helpt je ook een handje bij het onderhoud. Zo krijg je een melding te zien als je zout of glansspoelmiddel moet toevoegen. Kortom, ben je op zoek naar een efficiënte en energiezuinige vaatwasser van Nederlandse bodem, kies dan voor de Inventum vaatwasser VVW4523AW. Je zult je deze aankoop niet beklagen.

 

Prijs: 339.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!