Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

IJzer capsules Liposomaal Voedingssupplement van Sundt© – 48 Capsules – Iedere Capsule bevat 15 mg ijzer + 80mg Vitamine C – Kan vermoeidheid…

Ingrediënten

Maltodextrin, cellulose, emulsifier: lecithin (soja) niet GMO, vitamine C ( sodium ascorbate), gezuiverd water, siliciumdioxide, elementair ijzer (als ijzerhoudend (II) sulfaat)

Allergeneninformatie

Kan sporen van soja bevatten

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen dagelijkse dosis: Neem een capsule per dag voor het avondeten met een glas water, tenzij anders wordt geadviseerd. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige voeding.

Bewaarvoorschrift

Bewaren op een koele (

Naam fabrikantimporteur

Sundt Nutrition B.V.

Contactgegevens fabrikantimporteur

Mercuriusweg 5D, 4051CV, OCHTEN, Nederland

Voedingswaarde

IJzer is een van de mineralen, dus het is een anorganische voedingsstof – je lichaam kan zelf geen ijzer produceren. Slechts in zeer kleine hoeveelheden verschijnt er al ijzer in je lichaam. Het is daarom belangrijk dat jij voldoende hoeveelheden van dit sporenelement inneemt via jouw dagelijkse voeding en via andere supplementen

Gebruiksinstructies

Neem één capsule per dag voor het eten met een glas water, tenzij anders aanbevolen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige voeding.

Bewaartemperatuur

18°

Type mineraal

IJzer

Substantie

Capsule

Levensfase

Volwassenen

Geschikt voor kinderen

N

Geslacht

Unisex

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Land van oorsprong

Nederland

NUT-nummer

Ja

Bijsluiter

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Inhoud

36 gram

Gewicht

0 kg

Verpakking breedte

35mm

Verpakking hoogte

125mm

Verpakking lengte

75mm

EAN

8720256262091

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Mineralen IJzer

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Geschikt voor levensfase

Volwassenen

Laatste prijs update: december 1, 2023 10:27 am Meer informatie
SKU: 9300000012566115 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Jouw lichaam kan zelf geen ijzer produceren. Slechts zeer kleine hoeveelheden ijzer zijn in je lichaam aanwezig. Het is daarom belangrijk dat jij voldoende hoeveelheden van IJzer inneemt via jouw dagelijkse voeding en supplementen. Liposomaal ijzer van Sundt© met IJzer + Vitamine C zorgt voor een maximale zuurstoftoevoer naar jouw lichaam. Sundt© IJzer supplement is verkrijgbaar in een verpakking van 48 capsules. Het supplement bevat geen genetisch gemodificeerde stoffen.

Kenmerken:

 • ❤ 48 IJzer capsules
 • ❤ Liposomale formule
 • ❤ Elke capsule bevat 15 mg ijzer (107% van de dagelijkse behoefte van een volwassene)
 • ❤ Met 80 mg Vitamine C (100% van de dagelijkse behoefte van een volwassene)
 • ❤ Liposomaal ijzer Supplement van Sundt© versterkt haar, nagels of huid
 • ❤ Slow release technologie. Zorgt voor geleidelijke afgifte gedurende 12 uur.
 • ❤ Glutenvrij
 • ❤ 100% Vegan
 • ❤ Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding


Liposomaal:

Liposomaal ijzer. In de liposomale inkapselingstechnologie, die oorspronkelijk afkomstig is uit de farmaceutische industrie, wordt het actieve ingrediënt “verpakt” in liposomen. Met andere woorden, het ijzer is verpakt in een soort schelp. Dit heeft enerzijds het voordeel dat het mineraal beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals maagzuur, en volledig door het lichaam kan worden opgenomen.

Voordelen:

 • Dankzij de gecombineerde werking van ijzer en vitamine C versterkt het ook je immuunsysteem en helpt het je een goede nachtrust te krijgen. Zo kun je de dag weer vol energie beginnen
 • Hoge Biobeschikbaarheid + Verbeterd zuurstoftransport in lichaam

Beadlets = Slow release technologie:

Beadlets worden gedefinieerd als kleine korreltjes met actieve bestanddelen. De werkzame bestanddelen zijn samengeperst tot een zogeheten beadlet en vervolgens is op elk beadlet een klein laagje beschermende coating aangebracht. De combinatie van de comprimeringsmethode en de coating zorgt voor een geleidelijke afgifte van de werkzame stof in het lichaam gedurende een periode van 12 uur.

Voordelen:

 • De slow release technologie houdt in dat je de hele dag door vitaminen en mineralen binnenkrijgt, zodat je maar één capsule per dag hoeft in te nemen en toch de hele dag door voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt.
 • Aangezien de actieve bestanddelen geleidelijk worden toegediend, betekent dit ook dat de aborbtiesnelheid zal toenemen
 • ✪ Beadlets regelen niet alleen de gereguleerde afgifte in tijd, maar ook de plaats waar de werkzame stof wordt afgegeven. Dit betekent dat er minder afval zal zijn omdat de werkzame stof precies daar in het lichaam wordt afgegeven waar het nodig is.
 • Beadlet en liposomale technologie gecombineerd = Hoogst mogelijke absorptiesnelheid beschikbaar op de markt
 • Door de combinatie van de slow release technologie achter de beadlets met onze liposomale technologie hebben onze producten een tot 400% hogere absorptie dan reguliere supplementen

Sundt© Supplements to help you feel your best.

Wie zijn wij? ©Sundt Nutrition B.V. is een in Nederland gevestigd bedrijf. Wij distribueren hoogwaardige vitaminen, mineralen, supplementen die effectief worden geabsorbeerd door het menselijk lichaam met behulp van liposomen. We hebben gekozen voor ingrediënten die goed en gezond zijn voor het lichaam. Al onze producten zijn geschikt voor vegetariërs. Alles wat je nodig hebt, niets wat je niet nodig hebt. Ons ruime supplementen en vitamine-assortiment bestaat uit o.a. vitamine d , vitamine c , vitamine d3 , vitamine b12 , magnesium, zink, ijzer en vitamine k.

HOOGSTE BIOLOGISCHE BESCHIKBAARHEID Dankzij de complexe liposomale verwerking (voor grotendeels onze producten) neemt jouw lichaam onze vitaminen, mineralen, supplementen onveranderd op. Niets gaat verloren en je krijgt de volledige kracht van het actieve ingrediënt.

VRIJ VAN ADDITIEVEN Onze vitaminen, mineralen, supplementen zijn vrij van additieven. Al onze Sundt© Supplements zijn geschikt voor vegetariërs. Sommige zelfs voor veganisten.

HOGE COMPATIBILITEIT Door de liposomale verwerking zijn onze vitaminen, mineralen, supplementen veel zachter en worden ze beter verdragen door jouw lichaam. Sundt© is de perfecte match voor jouw gezonde voeding!

BEADLLET EN LIPOSOMALE TECHNOLOGIE GECOMBINEERED = Hoogst mogelijke absorptiesnelheid beschikbaar op de markt

IJzer capsules Liposomaal Voedingssupplement van Sundt© – 48 Capsules – Iedere Capsule bevat 15 mg ijzer + 80mg Vitamine C – Kan vermoeidheid…
IJzer capsules Liposomaal Voedingssupplement van Sundt© – 48 Capsules – Iedere Capsule bevat 15 mg ijzer + 80mg Vitamine C – Kan vermoeidheid…
Mangroove.nl
Logo