Hyperx gaming headset Cloud Orbit S (Zwart)

Open een nieuwe dimensie met ultrarealistische 3D-audio. De HyperX Cloud Orbit S creëert een audiowereld om je heen met vlakke magnetische Audeze-drivers en Waves Nx-technologie voor hoofdtracering en 3D-audio.
Beleef een echt immersieve ervaring met hoofdtraceringstechnologie die bijna 1.000 keer per seconde de positie van je hoofd bepaalt om de soundscape te stabiliseren en je in het centrum van jouw persoonlijke driedimensionale audio-omgeving te plaatsen. Dit verhoogde realisme wordt versterkt door de adembenemende helderheid en ongelooflijke precisie van de vlakke magnetische drivers van 100 mm.
De headset wordt geleverd met drie afneembare kabels zodat je je droomopstelling met ultieme 3D-audio kunt creëren op je pc, Xbox One*, PS4 of mobiel.
Audeze drivers
Met behulp van ultradunne luidspreker diafragma's en krachtige magneten, minimaliseert de supersnelle frequentierespons vervorming en neemt audio onderdompeling en helderheid naar een ander niveau.
Waves NX 3D-audio
De digitale geluids verwerkings kaart emuleert drie dimensies van audio lokalisatie, zodat je een nauwkeurigere geluidspositionering krijgt.
Waves NX hoofd tracking technologie
Cloud Orbit S houdt de kleinste hoofdbewegingen bijna 1000 keer per seconde bij om totale onderdompeling te bieden, omdat de Head tracking-technologie in-gameaudio-omgevingen stabiliseert om een Pinpoint-geluids lokalisatie te leveren. Hiermee kun je in-gameaudio horen in zijn meest realistische vorm.
Geavanceerde audio-aanpassing
Kalibreer 3D-audio-instellingen naar uw individuele metingen, stel een virtuele ruimte in en Tune deze om de gewenste sfeer te krijgen en kies uit ingebouwde EQ-profielen in de gebruiksvriendelijke HyperX Orbit-software.
Noise cancelling microfoon
Het pop-filter microfoon vermindert popping geluiden en de microfoon kan worden gepositioneerd zoals jij dat wilt. Je de microfoon eenvoudig verwijderen als je klaar bent met gamen en gewoon naar muziek wilt luisteren.
Drie afneembare kabelopties
Deze veelzijdige headset wordt geleverd met USB type A-, USB type C-en 3.5 mm (4-polige) kabels voor de ultieme 3D-audiobeleving, of het nu gaat om gamen op PC, Xbox One, PS4 of mobiel.
Ingebouwde audio-en Mic-bediening
Dankzij de handige bediening op de linker oorschelp kan je snel 3D-audio-instellingen, EQ-profielen wijzigen, het volume aanpassen en de microfoon dempen.
Compatibiliteit met meerdere apparaten
Krijg verbazingwekkende audio op meerdere apparaten: PC, PS4, Xbox One, Mac, mobiel apparaat3en Nintendo switch. De 3D-audiotechnologie is ingebouwd in de headset, dus er zijn geen extra adapters nodig.

 

Prijs: 269.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!