HP laptop OMEN X 17-ap000nd

Push the limits of your game with the most powerful OMEN laptop yet
Met de OMEN X laptop, die de kloksnelheid kan overschrijden, bepaal je zelf je limiet. Versla je tegenstanders met een grafische kwaliteit van desktopniveau, een mechanisch toetsenbord en handige upgrademogelijkheden. Dankzij zoveel kracht is verliezen voor je team geen optie.
Overklokperformance. Onstuitbare kracht
Inclusief een unlocked Intel Core-processor (HK-serie), factory overclocked NVIDIA GeForce GTX 1070 graphics. Al die kracht blijft koel dankzij geavanceerde temperatuurregeling, zodat je zelfs de heftigste games kunt spelen zonder prestatieverlies.
Mechanische precisie. Totale overgave
Beslis de strijd op een mechanisch RGB led-backlit toetsenbord met 2,5 mm aanslagdiepte, rollover van N toetsen en aanpasbare toetsen. Blijf in de race met een haarscherp 1080p-scherm met een refresh rate van 120 Hz3 en NVIDIA G-SYNC-technologie.
Simpele upgrades. Zichtbare verbeteringen
Toegang tot de interne componenten via één transparant paneel om eenvoudig te upgraden en te zien wat er in de laptop zit. Creëer je ideale commandopost met 2 Thunderbolt-gecertificeerde USB 3.1 Type-C-poorten, 3 USB 3.0 Type A-poorten en een HDMI-poort.
Windows 10
Doe geweldige dingen met de vertrouwde Windows-interface – en dan beter.
7e-generatie Intel Core-processor
De krachtige prestaties voorzien in al je multitaskingbehoeften, bieden nieuwe interactiemethoden met de pc en verbeterde 4K-videofunctionaliteit.
DDR4 RAM-opties
DDR4 is het RAM van de toekomst, dat is ontworpen om efficiënter en betrouwbaarder te werken bij hogere snelheden. Dankzij de hogere bandbreedte gaat alles stukken sneller, van multitasking tot gamen.
DTS headphone: X-technologie
Met authentiek, ruimtelijk accuraat 3D-geluid via een hoofdtelefoon of oordopjes worden games, films en muziek met deze technologie intens en indrukwekkend, voor de best mogelijke entertainmentervaring.
Een uitzonderlijk rijk geluid
Dankzij de twee HP speakers en de in samenwerking met de experts van Bang & Olufsen getunede audio, komt entertainment hoorbaar en voelbaar tot leven. Prikkel je zintuigen met een perfect pc-geluid.
HP Audio Boost
Beleef en hoor state-of-the-art geluid met de nieuwe generatie HP Audio Boost- en SmartAmp-technologie die zorgen voor een rijker geluid en diepe bastonen zonder vervorming.
HP Wide Vision FHD-camera
Door het 88 graden brede gezichtsveld kun je skypen met het hele gezin of een aantal vrienden en zie je elk detail haarscherp.
 
NVIDIA G-SYNC
NVIDIA G-SYNC-technologie synchroniseert de refresh-rates van de GPU en het scherm en zorgt voor een scherp en vloeiend beeld zonder haperingen en met minimale invoervertraging.
Solide verbindingen
Geen zorgen over wisselende internetdekking en zwakke verbindingen. Houd verbinding met wifi en met Bluetooth-accessoires dankzij de nieuwste 802.11 a/c (2 x 2) WLAN-adapter en Bluetooth 4.2.
 
Verlichte behuizing
Verlicht het strijdtoneel met RGB LED-verlichting in 8 verschillende zones op de behuizing van de laptop. Verlichtingsprofielen kunnen gemakkelijk worden aangepast, zodat je zelf kunt bepalen hoe je laptop eruit ziet.
 
VR Ready
Wij hebben de hardware en drivers intensief getest met de zwaarste games om razendsnelle 90 FPS en superkrachtige HR graphics te garanderen voor een strakke out-of-the-box VR-beleving.

 

Prijs: 1999.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!