HP 2-in-1 laptop Spectre Folio 13-AK0740ND

Doelgerichte innovatie, gemaakt van 100% echt leer. Dit gedurfde nieuwe ontwerp verlegt de grenzen van wat je van een pc verwacht. De HP Spectre Folio is met nauwkeurig vakmanschap van duurzaam chroomgelooid leer gemaakt – waarbij een tijdloos ontwerp en moderne innovatie moeiteloos gecombineerd zijn – wat culmineert in een iconisch, elegant object van verlangen.
Baanbrekend ontwerp
De HP Spectre Folio is dun, licht en gemakkelijk aanpasbaar en past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. Bekijk documenten en blijf productief in de laptopstand, vouw het scherm plat en bewerk foto's met een HP Pen in tabletstand of schuif het scherm naar voren, perfect om films te bekijken.
Een lange acculevensduur was nog nooit zo belangrijk
Voor de 24/7-economie van vandaag heb je technologie nodig die de hele dag meegaat. Met de lange acculevensduur en de Intel Core-processor laat deze personal computer je niet in de steek, zodat je de hele dag productief kunt blijven.
Windows 10
Doe geweldige dingen met de vertrouwde Windows-interface, maar dan beter. Werk veiliger, productiever en persoonlijker met vooraf geïnstalleerde functionaliteit en uitbreidingen zoals Windows Hello en Cortana.
8e-generatie Intel Core-processor
Verbeter de prestaties en zorg voor een uitzonderlijke pc-ervaring met een soepele systeemrespons en korte laadtijden. Stream de beste content of maak je eigen content met ondersteuning voor resoluties tot 4K.
Echt leer. Uitzonderlijk vakmanschap
Deze prachtig ontworpen pc, ingepakt in 100% echt cognacbruin leer, is vervaardigd met een dun design zonder ventilator dat zich aan jouw levensstijl aanpast. Het is zeer duurzaam en zal na verloop van tijd niet slijten.
Solide verbindingen
Geen zorgen over wisselende internetdekking en zwakke verbindingen. Houd verbinding met wifi en met Bluetooth-accessoires dankzij de nieuwste 802.11 a/c (2 x 2) WLAN-adapter en Bluetooth® 4.2.
HP Wide Vision FHD IR-camera
Aanmelden is simpel via Windows Hello en de infraroodsensor. Door een indrukwekkend gezichtsveld van 88 graden kun je skypen met het hele gezin of een groep vrienden en ieder detail zien.
USB 3.0-connector
Met 's werelds populairste USB-ingang kun je elk bestaand USB-apparaat aansluiten en heb je een tienmaal snellere dataoverdracht dan met USB 2.0.

 

Prijs: 1699.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!