Het land met de gouden kust 1

14.99

Taal

Nederlands

Bindwijze

Digitaal luisterboek

Oorspronkelijke releasedatum

26 juli 2021

Hoofdauteur

Sarah Lark

Verteller

Christel Schimmel

Hoofduitgeverij

de Fontein Romans & Spanning

Studieboek

Nee

EAN

9789026158896

Categorieën

Literatuur & Romans Familieromans Historische romans Boeken

Serie

De sterren van Matariki

Boek ebook of luisterboek

Luisterboek

Beschikbaar in Kobo Plus

Beschikbaar in Kobo Plus

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Laatste prijs update: mei 31, 2023 10:01 pm Meer informatie
Uw recensie toevoegen

Dit is het eerste deel van de zesdelige luisterboekserie ‘De sterren van Matariki’. Dit luisterboek correspondeert met de eerste helft van ‘Het land met de gouden kust’, het eerste boek in de trilogie over de vrouwen van Elizabeth Station.

Ierland, 1846. Kathleen en Michael zijn in het geheim verloofd en willen naar Amerika vertrekken. Michael wordt echter van diefstal beschuldigd en ten onrechte schuldig bevonden. Hij wordt voor straf naar Australië verbannen. Kathleen blijft achter, zwanger en ontroostbaar.

Door de omstandigheden gedwongen trouwt Kathleen met Ian, een veehandelaar. Aan de andere kant van de wereld is het Michael met hulp van de Engelse Lizzie gelukt om te ontsnappen en naar Nieuw-Zeeland te vluchten. De twee vroegere geliefden lijken voorbestemd elkaar nooit meer te zien. Maar dan besluit Ian om de stap naar de nieuwe wereld te wagen: samen met Kathleen emigreert hij naar Nieuw-Zeeland…

‘De sterren van Matariki’ is de tweede serie van Sarah Lark die zich in het Nieuw-Zeeland van de negentiende eeuw afspeelt, en bestaat uit drie boeken: ‘Het land met de gouden kust’, ‘De schaduw van de kauri-boom’ en ‘De dag van de zonnewende’.

Het land met de gouden kust 1
Het land met de gouden kust 1
Mangroove.nl
Logo