Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Heerlijk Hoorspel 16 – Dracula

24.95

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Druk

1

Verschijningsdatum

oktober 2020

Afmetingen

21,4 x 21,2 x 1,5 cm

Aantal paginas

44 pagina's

Illustraties

Met illustraties

Auteurs

Paul Wauters Koen Brandt

Illustrator

Mark Borgions

Uitgever

Het Geluidshuis Uitgeverij

EAN

9789079040711

Gewicht

365 g

Studieboek

Nee

Verpakking breedte

212 mm

Verpakking hoogte

15 mm

Verpakking lengte

214 mm

Categorieën

Kunst & Fotografie Literatuur & Romans Kinderboeken Zelf lezen Entertainment Mythen & Legenden Radio Voorlezen Grappige boeken Boeken

Boek ebook of luisterboek

Boek

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Laatste prijs update: september 22, 2023 7:16 pm Meer informatie
Categorie:
Uw recensie toevoegen

Jonathan Harker, een keurige notaris uit Londen, zag een snoepreisje naar Transsylvanië wel zitten: Even wat documenten laten tekenen, beetje van de plaatselijke keuken genieten en klaar. Maar zijn gastheer, Graaf Dracula, maakt een duidelijk onderscheid tussen gast en vrijheid. Jonathans verloofde Mina krijgt steeds vreemdere brieven aan, – met dt-fouten zelfs! – en maakt zich ongerust. Maar niet zo ongerust als over haar vriendin Lucy die na een nachtelijke slaapwandeling plots verdacht bleekjes ziet. Gelukkig weet Professor Doctor Emeritus Gerda Van Helsing raad. Wel, niet echt, maar ze vindt het bijzonder boeiend, want de mysteries stapelen zich op. Heeft het iets te maken met dat bootje dat vol kisten met aarde was aangespoeld en die wolf met rode ogen die eruit sprong? Wat doen die al die Transsylvanische Radetskis in Engeland? Wat zijn Radetskis trouwens? Helpt rabarber tegen onheil? Wat doet Jonathan opeens in een Hongaars hospitaal? Waarom stijgen de prijzen van renovatieprojecten in Londen en gaan we eindelijk weten welke religie de meest efficiënte is? Zal er nog iemand kunnen slapen na het beluisteren van dit verhaal? Het team van Het Geluidshuis loopt er in elk geval maar bleekjes bij deze dagen. En Warre Borgmans hebben we zien huilen met de wolven in Limburg.
Met de stemmen van Warre Borgmans als verteller, Lucas Van den Eynde als Dracula, Bart Hollanders als Jonathan Harker, Marie Vinck als Mina, Ariane Van Vliet als Gerda Van Helsing en verder: Charlotte De Bruyne, Michaël Pas, Guga Baul, Koen De Graeve, Gène Bervoets, Günther Lesage, Dempsey Hendrickx en Laïs.

Heerlijk Hoorspel 16 – Dracula
Heerlijk Hoorspel 16 – Dracula
Mangroove.nl
Logo