Haier wasmachine HW100-14636-DF

Energiezuinig met grote capaciteit
De Haier HW100 14636 DF is een energiezuinige wasmachine met een extra grote capaciteit van 10 kilogram. Hiermee is dit model uitermate geschikt voor grote gezinnen.
Innovatieve wasmachine
Haier is een jong bedrijf als het gaat om huishoudelijke apparaten en consumentenelektronica. Opgericht in 1987 is het bedrijf in 30 jaar tijd uitgegroeid tot de absolute top en is het één van de grootste producenten op het gebied van witgoed. Haier biedt innovatieve huishoudelijke apparaten die altijd voldoen aan de snel veranderende markt. Dit zien we terug bij de Haier HW100 14636 DF wasmachine.
Ook geschikt voor het wassen van dekbedden
De Haier HW100 14636 DF beschikt over het zuinige energielabel A+++ en heeft een wascapaciteit van 10 kilogram. Dit betekent dat je erg veel wasgoed tegelijk kunt wassen. Ideaal voor grote gezinnen of voor mensen die liever veel wasgoed in één keer willen wassen. Je hebt de beschikking over speciale wasprogramma's voor babykleding, jeans en sportkleding. Door de grote wascapaciteit is er ook een speciaal wasprogramma voor dekbedden, die je gemakkelijk in de grote trommel van de Haier HW100 14636 DF kwijt kunt.
Gebruiksvriendelijk display met startuitstel
De bediening van de Haier HW100 14636 DF is zeer gemakkelijk. Vul de trommel en gebruik de draaiknop om een wasprogramma in te stellen. Op het grote LED display kun je functies als startuitstel gemakkelijk instellen en door de handige aftelfunctie weet je meteen wanneer de wascyclus is afgelopen. Een handige functie is de centrifugeerkeuze. Hiermee stel je de snelheid van het centrifugeren in tot 1400 toeren.
Complete wasmachine voor een betaalbare prijs
Ben je op zoek naar een wasmachine met een grote capaciteit? Kijk dan eens naar de Haier HW100 14636 DF. Het energiezuinige label, LED-display, startuitstel en de centrifugeerkeuze zorgen voor een zeer compleet model voor een betaalbare prijs.

 

Prijs: 429.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!