Haier Amerikaanse koelkast HRF-522DG6

Zoek je een koelvriescombinatie met wat meer ruimte in het vriesgedeelte? Dan is de Haier Amerikaanse koelkast HRF-522DG6 echt iets voor jou! In deze manshoge Amerikaanse koelkast met dubbele deuren zit het koelgedeelte rechts en het vriesgedeelte links. Zo heb je altijd voldoende ruimte om je etenswaren te koelen en in te vriezen!
Extra veel vriesinhoud
Met de Haier Amerikaanse koelkast HRF-522DG6 heb je alle ruimte dien je nodig hebt om het eten voor jou en je gezin te bewaren. Dit stijlvolle model heeft een koelinhoud van 338 liter en een vriesinhoud van 177 liter. Ideaal dus voor grotere gezinnen! Zowel het koelgedeelte als het vriesgedeelte bevatten zes draagplateaus en twee lades onderin. De draagplateaus zijn in hoogte verstelbaar: zo kun je altijd extra ruimte creëren voor hogere producten. Aan de binnenkant van de deuren bevinden zich extra vakjes. In het koelgedeelte kun je hier flessen en potjes bewaren; in het vriesgedeelte bieden de vakjes extra ruimte voor het bewaren van onder meer pizza's.
Profiteer van de slimme Haier-technologie
Haier rust al zijn koelkasten en vriezers uit met slimme technologie, die het juiste bewaarklimaat scheppen voor al je boodschappen. Zo zorgt de No-Frost technologie in de Haier Amerikaanse koelkast HRF-522DG6 voor een continue luchtstroom in zowel het koelgedeelte als het vriesgedeelte. Dit voorkomt ijsvorming en zorgt voor een constante temperatuur. Zo bespaar je energiekosten en blijft de voedselkwaliteit gewaarborgd. Met Super Freezing versnel je het vriesproces, waardoor de smaak en voedselkwaliteit optimaal blijven. Het Open Deur Alarm herinnert je eraan dat de deur nog open staat.< Stijlvol design De Haier Amerikaanse koelkast HRF-522DG6 heeft een oogstrelend design van roestvrij staal. De koelkast heeft een extern bedieningspaneel, waarmee je de temperatuur kunt instellen zonder de deur te hoeven openen. De handgreep is stijlvol weggewerkt in het midden van de deur. Ten slotte is deze Amerikaanse koelkast een van de zuinigste in zijn soort. Hij heet energie-efficiëntieklasse A++. Daarmee, en met de extra vriesruimte en zijn flexibele indeling, is de Haier Amerikaanse koelkast HRF-522DG6 de ideale gezinskoelkast!   Prijs: 699.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!