Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Green Lush Comfort – Automatische Zeepdispenser voor Desinfecterende Gel – Desinfectie Dispenser – No Touch Zeep Pomp – Handsfree Zeeppomp…

44.95

Merk

Soopz Tec

Kleur

Groen

Stijl

Modern

Materiaal

Plastic

Product hoogte

0 cm

Product breedte

0 cm

Inhoud

0 ml

Fabrieksgarantie termijn

1 jaar

Signaalwoord

Niet van toepassing

Aantal reservoirs

1

Diameter

0 cm

Gewicht

0 kg

Handmatig of automatisch

Automatisch

Inhoud per dispenser

0 ml

Ophangwijze

Geen ophangmethode

Plaatsing

Vrijstaand

Product diepte

0 cm

Verpakking breedte

0 mm

Verpakking hoogte

0 mm

Verpakking lengte

0 mm

Verpakkingsinhoud

Green Lush Comfort Automatische Zeepdispenser – Beschrijving

EAN

9502723847371

Categorieën

Klussen Badkamer & Sanitair Badkamer accessoires Zeepdispensers Houders en dispensers

Laatste prijs update: november 29, 2023 10:08 pm Meer informatie
SKU: 9300000027566272 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Wil jij altijd al je handen wassen zonder in aanraking te komen met vieze zeeppompjes?

Door gebruik te maken van de dispensers van Soopz Tec weet je zeker dat je niet meer in aanraking komt met dat vieze zeeppompje of zeepblokje. Je raakt letterlijk niks meer aan en je handen zijn volledig gedesinfecteerd. Houd je hand onder het mondstuk van de dispenser en de slimme sensor registreert de beweging en geeft de juiste hoeveelheid vloeistof die nodig is om je handen te ontsmetten.

Hygiënisch
Doordat je dus geen zeeppompje of andere producten meer vast pakt is er geen overgang van bacteriën en ziektekiemen meer mogelijk. Voorheen was dit het geval omdat iedereen eerst drukt op het zeeppompje en dan de handen wast met water.
Dit is verleden tijd met de Soopz Tec Automatische Zeepdispensers want zonder aanraking van iets heb jij je handen weer helemaal schoon!

Duurzaam
Bijna al onze dispensers werken op basis van een verhouding zeep:water. Dit houd in dat je veel langer doet dan met je normale zeeppompje. De verhouding geven wij altijd aan in de instructies en wij raden ook aan om deze verhouding aan te houden om het beste resultaat te behalen uit de automatische dispensers van Soopz Tec.

Milieubewust
De dispensers van Soopz Tec geven ook de juiste hoeveelheid zeep of desinfecterende vloeistof die voldoende is om je handen te reinigen. Verspillen van zeep of desinfecterende vloeistof is dus ook verleden tijd. Je drukt al snel een aantal keer op het pompje waardoor je eigenlijk te veel zeep uit krijgt die allemaal overbodig is en tevens slecht voor rioleringen is. Met de Soopz Tec Dispensers heb je hier allemaal geen last meer van.

Voordelen voor jou:
Hygiënisch
Geldbesparend
Milieubewust
Groot assortiment
Gratis advies

100% Geld terug garantie
We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, zullen we je geld terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld.

ℹ Tip: Alle instructies zijn opgenomen bij de producten. Mocht je er niet uit komen kun je altijd gratis advies opvragen over uw artikel. Wij kunnen jou snel weer op weg helpen zodat handen wassen weer een plezier wordt.

Bestel vandaag nog zonder risico!

*Soopz Tec is een geregistreerd merk

Green Lush Comfort – Automatische Zeepdispenser voor Desinfecterende Gel – Desinfectie Dispenser – No Touch Zeep Pomp – Handsfree Zeeppomp…
Green Lush Comfort – Automatische Zeepdispenser voor Desinfecterende Gel – Desinfectie Dispenser – No Touch Zeep Pomp – Handsfree Zeeppomp…
Mangroove.nl
Logo