Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

GiftForYou Cadeaubon – Happy Birthday

50.00

Categorieën

Cadeaukaarten

Merk

GiftForYou

Cadeaukaart type

Fysieke kaart

Waarde cadeaubon

€50

Moment

Verjaardag

Laatste prijs update: december 4, 2023 11:37 pm Meer informatie
SKU: 9200000126714122 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Een belevenis naar keuze voor 1 of meer personen met keuze uit meer dan 12.500 locaties

Deze Cadeaubon is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na aankoop.

Met deze vrije waarde GiftForYou zit je altijd goed. Je kunt met Lekker kiezen uit alle beleveniscadeaus op de site. Van een lunch tot een high tea, van een wijnproeferij tot een borrel! .

Hoe werkt het?

Bij GiftForYou geef je beleveniscadeaus voor één, twee of meerdere personen vanaf €10. Van etentjes tot hotelovernachtingen en van dagjes naar de sauna tot sportieve en culturele uitjes! Je kunt kiezen uit ruim 35 beleveniscadeaus om te ontdekken met in totaal meer dan 12.500 belevenissen in Nederland, België, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Spanje en Portugal. Een overzicht van alle deelnemende locaties vind je op www.giftforyou.nl

Voucher

Je ziet op de website een overzicht van alle beleveniscadeaus waaruit je kunt kiezen. Kies een beleveniscadeau en bevestig deze via de website. Eventueel restsaldo blijft gewoon op je GiftForYou staan en bij een duurder beleveniscadeau kun je bijbetalen. In je e-mail ontvang je een nieuwe code waarmee je een gewenste locatie kunt kiezen. Reserveer bij de gekozen locatie en bevestig vervolgens je keuze op de website. Neem het e-ticket mee naar de locatie op de afgesproken datum. Geniet van de belevenis!

Wat is een GiftForYou?

GiftForYou is een product van Wonderbox. Met een GiftForYou of Wonderbox geef je een herinnering cadeau. Wonderbox bedenkt elke dag nieuwe manieren om allerlei soorten ervaringen te beleven. En omdat het leven mooier is als geluk gedeeld wordt, verpakken wij verschillende ervaringen in cadeauboxen zodat iedereen kan genieten van heerlijke momenten!

GiftForYou Cadeaubon – Happy Birthday
GiftForYou Cadeaubon – Happy Birthday
Mangroove.nl
Logo