Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Gezondheidspsychologie

68.95

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

08 maart 2017

Aantal paginas

544

Kaarten inbegrepen

Nee

Illustraties

Met illustraties

Hoofdauteur

Val Morrison

Hoofduitgeverij

Pearson Benelux B.V.

Eerste Vertaler

Peer van der Helm

Editie

4

Extra groot lettertype

Nee

Gewicht

1054 g

Product breedte

197 mm

Product hoogte

25 mm

Product lengte

265 mm

Studieboek

Ja

Verpakking breedte

197 mm

Verpakking hoogte

25 mm

Verpakking lengte

265 mm

EAN

9789043034579

Categorieën

Mens & Maatschappij Onderwijs & Didactiek Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Gezondheidspsychologie Educatieve uitgaven Boeken

Boek ebook of luisterboek

Boek

Studieboek of algemeen

Studieboeken

Laatste prijs update: september 22, 2023 9:13 am Meer informatie
Uw recensie toevoegen

Gezondheidspsychologie behandelt uiteenlopende onderwerpen die met de psychologische aspecten van gezondheid en ziekte te maken hebben, zoals (on)gezond gedrag, stress, preventie, pijn- en ziektebeleving, de invloed van ziekte op de omgeving en interventies op het gebied van de gezondheidszorg. De auteurs bieden een brede benadering van gezondheid, ziekte en de zorgpraktijk, waarbij het begrijpen van het gedrag rond gezondheid en ziekte centraal staat.
Deze vierde editie is volledig geactualiseerd, herzien en verbeterd. De tekstkaders geven inzicht in belangrijk nieuw onderzoek en nodigen uit tot kritisch nadenken over uiteenlopende kwesties. Met behulp van de margebegrippen, de samenvattingen aan het eind van elk hoofdstuk en de begrippenlijst achter in het boek maak je je de materie snel eigen.
Bij deze editie is extra stof beschikbaar op MyLab, de digitale leeromgeving van Pearson, waar je kunt oefenen met studiemateriaal zoals een begrippentrainer, toetsvragen, weblinks, video’s en cases. Ook bevat MyLab een digitale versie van het boek.
Gezondheidspsychologie is geschreven voor studenten toegepaste psychologie, verpleegkunde, fysiotherapie en social work binnen het hoger onderwijs.
Val Morrison is senior docent Gezondheidspsychologie en beëdigd gezondheidspsycholoog aan Bangor University in Wales. Paul Bennett is hoogleraar Klinische Gezondheidspsychologie aan Swansea University, Verenigd Koninkrijk.
De Nederlandstalige bewerking werd verzorgd door voormalig docent Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool Leiden Hans Te Baerts, orthopedagoog en docent aan de UC Leuven-Limburg Laurent Voets, en klinisch en gezondheidspsycholoog Joséphine Jammaers, lector aan de UC Leuven-Limburg.
www.pearsonmylab.nl
www.pearsonmylab.be
www.pearson.com/nl
ISBN 978-90-430-3457-9

Gezondheidspsychologie
Gezondheidspsychologie
Mangroove.nl
Logo