Garmin smartwatch vívomove HR Large (Zwart)

Garmin vívomove HR
Je bent met de vívomove HR slechts een tik verwijderd van stijlvol sporten. Dit stijlvolle smarthorloge heeft een touchscreen met verborgen scherm. De nauwkeurige wijzers geven de tijd aan en verplaatsen zich als je door jouw berichten, hartslag en nog veel meer bladert. Het toestel houdt jouw aantal stappen en calorieën bij en bewaakt tegelijkertijd jouw algehele welzijn, met behulp van de stresstracking gedurende de hele dag
Hybride Smartwatch
Het beste van twee werelden met zowel analoge precisiewijzers als een smart display. Het slimme scherm verschijnt alleen als je snel jouw pols beweegt om even op jouw horloge te kijken. Als je het touchscreen aanraakt, verplaatsen de wijzers zelfs. De wijzers komen terug als je klaar bent op jouw horloge.
Stijl versus hart
Je hoeft niet in te leveren op stijl als je iets functioneels wilt hebben. Dit elegante horloge meet jouw hartslag vanaf jouw pols. jouw vívomove HR gebruikt behalve jouw aantal stappen en jouw slaapgedrag ook jouw hartslag voor het berekenen van het aantal verbrande calorieën en de intensiteit van jouw workouts.
Stresstracking
Je ervaart zeer waarschijnlijk stress gedurende jouw dag, maar wanneer gebeurt dat precies? Dankzij het vívomove HR smarthorloge weet je of je een rustige, gemiddelde of stressvolle dag heeft gehad, dankzij de stresstracking gedurende de hele dag. Als jouw stressniveau gedurende de dag stijgt, weet je dat je even moet pauzeren om mogelijk hoofdpijn of andere fysieke symptomen van stress te verminderen. Voer met behulp van de relaxtimer een diepe-ademhalingsoefening uit om jouw stress te verminderen.
Geavanceerde slaapmonitoring
Slaap kan jouw gezondheid, stemming en algehele welzijn verbeteren. vívomove HR biedt geavanceerde slaapmonitoring die meet hoeveel slaap je krijgt en hoeveel tijd je doorbrengt in elk slaapstadium. Het horloge gebruikt gegevens van jouw hartslag en hartslagvariabiliteit om te meten hoeveel tijd je doorbrengt in elke slaapfase – licht, diep en REM-slaap. Je kunt de gegevens later bekijken in Garmin Connect.
Fitnessmonitoring
De vívomove HR is echt gemaakt om er goed uit te zien en je een goed gevoel te geven. Dit horloge beschikt over diverse fitnessfuncties waarmee je een beter beeld krijgt van jouw huidige fitnessniveaus. Met de polshartslagmeter kunt je een schatting maken van jouw VO2 max. Het toestel berekent ook jouw fitnessleeftijd. Als je hard werkt en regelmatig sport, wordt jouw fitnessleeftijd na verloop van tijd lager.
Slim en verfijnd
Mis nooit meer een tekstbericht of melding dankzij slimme meldingen die op jouw digitale display verschijnen. jouw fitness- en wellnessgegevens worden automatisch geüpload naar de gratis Garmin Connect online community. Controleer zelfs jouw muziek vanuit het horloge 
De Move IQ functie
Je hoeft jouw activiteiten-timer niet voor elke wandelactiviteit te starten of te stoppen. Het vívomove HR smarthorloge start automatisch jouw wandelactiviteiten en je kunt jouw dagelijkse activiteiten bekijken op Garmin Connect.
Delen
Het synchroniseren van jouw activiteiten naar Garmin Connect is niet alleen handig om jouw gegevens op te slaan. Garmin Connect is namelijk een levendige community waar gebruikers met elkaar in contact kunnen komen en tegen elkaar kunnen strijden in uitdagingen, elkaar kunnen aanmoedigen en hun successen kunnen delen op social media. Garmin Connect is gratis, Nederlandstalig en is beschikbaar via internet of op jouw smartphone met de Garmin Connect app.

 

Prijs: 129.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!