Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

FloriaFor – Philodendron Congo Rojo In ELHO Sierpot Brussels (antraciet) – Vers Van De Kweker – ↨ 70cm – ⌀ 20cm

Product hoogte

70 cm

Volgroeide hoogte

105 cm

Diameter

20 cm

Gewicht

10000 g

Plantnaam

Mix van planten

Kleur

antraciet

Standplaats

Half-schaduw

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Inclusief pot

Ja

Verpakkingsinhoud

De afmetingen en gewichten genoemd bij Volgroeide Hoogte, breedte, lengte verzendverpakking en gewicht zijn slechts een algemene indicatie. Potmaat en hoogte zijn leidend en correct weergeven. De hoogte van het product kan iets afwijken, het blijft (gelukkig) een natuurproduct! Vragen? Neem dan even contact met ons op.

Luchtreinigingsfunctie

Nee

Giftig

Ja

Waterbehoefte

Gemiddeld

Onderhoud

Gemiddeld

Meerjarige plant

Nee

Groenblijvend

Nee

Bloemen

Nee

Bloeitijd

Zie omschrijving, of neem contact met ons op.

Aantrekkelijk voor

Bijen, Vlinders

Taal handleiding

Universeel

Type plant

Overig

Verpakking breedte

500 cm

Verpakking hoogte

1000 cm

Verpakking lengte

500 cm

EAN

8720701184633

Categorieën

Tuin Planten Kamerplanten

Hoogte

50 – 110 cm

Diameter pot

20 tot 25 cm

Laatste prijs update: december 5, 2023 8:44 am Meer informatie
SKU: 9300000076980035 Categorie:
Uw recensie toevoegen

U zou denken dat iemand elk glimmend blad van deze prachtige, niet klimmende Philodendron met de hand heeft gepolijst. De brede, dikke donkergroene bladeren staan op stevige roodachtige stengels en ze glanzen zelfs van een afstand. Nieuwe, zich ontvouwende bladeren zijn diep bordeauxrood met roodpaarse stelen. Congo Rojo’ is een grote, krachtige plant, die opvalt door zijn kleur. In tegenstelling tot wat men zou denken, heeft hij zeer weinig onderhoud nodig en geeft in ruil daarvoor een buitengewone uitstraling aan ruimtes met helder indirect licht.

De Philodendron is een groot geslacht van bloeiende planten in de Araceae familie. De Philodendron is een luchtzuiverende kamerplant en daarnaast functioneert de plant als een natuurlijke luchtverfrisser. De Philodendron neutraliseert schadelijke stoffen door ze op te nemen en af te breken in zijn wortels. De Philodendron maakt de lucht gezonder door CO2 om te zetten in zuurstof. Tevens verbetert de luchtvochtigheid door het regulerend verdampingsproces.

Verzorging en onderhoud
Liefde en aandacht! We hebben geen specifieke tips voor de verzorging van je Decorum Philodendron Congo Rojo in ELHO sierpot Brussels (antraciet). Mocht je toch meer informatie zoeken, neem dan even contact met ons op. We helpen je graag.

Persoonlijk kaartje toevoegen?
Wilt u een kaartje bij u Philodendron Congo Rojo in ELHO sierpot Brussels (antraciet)? Voor 1,95 euro extra, heeft u de keuze uit diverse kaartjes. Na bestelling ontvangt u van ons een mail, met de mogelijkheden.

Bezorging via PostNL
FloriaFor garandeert een veilige, snelle en betrouwbare bezorging dankzij onze samenwerking met PostNL: meestal heeft uw Mix van planten al binnen twee dagen in huis!

Kwaliteitsgarantie van FloriaFor
FloriaFor werkt met zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige kwekers, zodat we altijd de best mogelijke kwaliteit kunnen leveren. Het blijven (levende) planten. Mocht een plant onverhoopt de reis niet goed hebben doorstaan, stuur ons dan een foto van de plant en verzendverpakking. Afhankelijk van de beschadiging, zoeken we in overleg met u naar een passende oplossing. Voor boeketten geldt een vers garantie van 5 dagen na ontvangst.

Eerlijke prijs voor onze kwekers
Onze bloemen- en planten worden elke ochtend op de bloemenveiling in Aalsmeer vers ingekocht bij de kweker. Dit doen we tegen een eerlijke prijs voor de kweker en u, als klant. De kweker levert de bloemen- en planten vaak nog dezelfde dag bij ons af, zodat PostNL ze de volgende dag bij u kan bezorgen. Heeft u wel eens gehoord van de bloemenveiling? Dat kan, hier komen namelijk de meeste bloemen en planten in Nederland vandaan! Ook onze verse bloemen en planten van Mama’s Bloemen en Planten.

Vragen?
Heb je aanvullende vragen, neem dan even contact met ons op. We helpen je graag.

FloriaFor – Philodendron Congo Rojo In ELHO Sierpot Brussels (antraciet) – Vers Van De Kweker – ↨ 70cm – ⌀ 20cm
FloriaFor – Philodendron Congo Rojo In ELHO Sierpot Brussels (antraciet) – Vers Van De Kweker – ↨ 70cm – ⌀ 20cm
Mangroove.nl
Logo