Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Flexa Creations – Muurverf Extra Mat – Denim Drift – 1 liter

23.00

Kleurcode

Denim Drift

Voor binnen of buiten

Voor binnen

Terpentinebasis

Nee

Waterbasis

Ja

Finish

Mat

Geschikt voor materiaal

Beton

Droogtijd

6 uur

Gewicht

1,562 gram

Rendement

10m2 per liter

Inhoud

1 liter

Kleur

Blauw

Signaalwoord

Waarschuwing

Gevarenaanduidingen

EUH208:Bevat ##SUBSTANCE##. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Voorzorgsmaatregelen

Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden.

Waarschuwingen

Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden.

EAN

8711113132855

Heeft een RAL code

Nee

Speciaal geschikt voor babykamer

Nee

Te behandelen object

Plafond

Type kleurencollectie

Ready Mixed

Type verf

Muurverf

Type verpakking

Emmer

Verf eigenschappen

Afneembaar

Verf look

Effen

Verpakking breedte

108 mm

Verpakking hoogte

132 mm

Verpakking lengte

108 mm

Categorieën

Klussen Verfspullen Verf Muurverf

Serie

Flexa Creations

Wat ga je schilderen

Plafond

Laatste prijs update: december 1, 2023 4:10 am Meer informatie
SKU: 9200000101136011 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Flexa Creations Muurverf is een superieure kwaliteit muurverf voor muren en plafonds binnenshuis op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Bij toepassing merk je onmiddellijk de uitstekende dekking en de eenvoudige verwerking. De muurverf is goed reinigbaar en schrobvast. Je kunt deze verf dus ook goed gebruiken in de badkamer of keuken. Flexa Creations Muurverf is verkrijgbaar in de afwerking Zijdemat en Extra Mat.

Waar is het artikel voor geschikt?

Flexa Creations Muurverf is zeer geschikt voor het verven van je muren en plafonds binnenshuis. De muurverf is te gebruiken op verschillende ondergronden, zoals baksteen, papier- en glasvliesbehang, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. De verf is bestand tegen waterbelasting en daardoor ook geschikt voor in de badkamer en keuken.

De voordelen van Flexa Creations Muurverf:

Hoge dekkracht

Isoleert nicotine en opgedroogde waterkringen

Goede dekking

Schrobvast

Geschikt voor badkamers en keukens

De belangrijkste specificaties:

• Verkrijgbaar in Zijdemat en Extra Mat

• Watergedragen

• Oplosmiddelvrij

• Droogtijd gemiddeld per laag 6 uur bij 20 °C

Rendement:

12 m² per liter. Applicatiemethode en structuur van de ondergrond beïnvloeden het rendement.

Hoe breng ik Flexa Creations Muurverf aan?

Voorbehandeling:

Verwijder eventuele oude poreuze verflagen en reinig je ondergrond met Alabastine Verfreiniger. Eventueel loszittend behang kun je vastzetten met speciaal plakmiddel. Schade aan je muur? Vul gaten of beschadigingen op met
Alabastine Allesvuller
en schuur daarna mooi glad. Gladde ondergronden kun je het best even grof opruwen. Maak na het schuren je muren weer stofvrij.

Bekijk van te voren of je met een zuigende ondergrond te maken hebt. Dit is makkelijk te testen met bijvoorbeeld een plantenspuit. Trekt het vocht direct in de muur? Dan is het verstandig je muren voor te behandelen met
Alabastine Rolbare Voorstrijk Zuiging & Hechting
. Zo voorkom je dat muren teveel muurverf opzuigen en het zorgt voor een betere dekking en hechting van de muurverf. Breng een dekkende laag voorstrijk aan met een roller. De randen kun je het beste vooraf doen met een acrylkwast. Laat de laag voorstrijk ongeveer 4 uur drogen en doorharden.

Muurverf aanbrengen:

Als de voorstrijk goed gedroogd is, kun je beginnen met de eerste laag Flexa Creations Muurverf. Breng twee lagen aan voor een mooi dekkend en egaal resultaat. Begin ook hier bij de randen met een kunststofkwast en verf daarna de grote vlakken met een lamsvachtroller. Breng 2 tot 3 banen aan in verticale richting, verdeel deze vervolgens in horizontale richting en rol tot slot in één richting verticaal na. De droogtijd tussen de lagen is ongeveer 6 uur bij 20 graden. Reinig na afloop je gereedschap met water. Breng eventuele verfresten bij een verzamelpunt voor klein chemisch afval.

Bewaaradvies:

Flexa Creations Muurverf kun je tenminste één jaar op een vorstvrije plaats bewaren in een ongeopende verpakking.

Onderhouden:

Vlekken op binnenschilderwerk kun je gemakkelijk verwijderen met Alabastine Verfreiniger. Hiermee houd je je schilderwerk langer mooi. Let op: deze kleur wordt speciaal voor jou gemengd. Je ontvangt een neutrale mengbasis: W05 voor lichte kleuren en N00 voor midden-en donkere kleuren. Hier voegt onze mengmachine nog mengpasta aan toe om jouw gekozen kleur te krijgen. De inhoudsmaat op het blik is exclusief mengpasta. Je kunt de bestelde kleur terugvinden op de witte sticker welke wordt toegevoegd nadat het gemengd is.

Flexa Creations – Muurverf Extra Mat – Denim Drift – 1 liter
Flexa Creations – Muurverf Extra Mat – Denim Drift – 1 liter
Mangroove.nl
Logo