Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

FASTEC snowboard bindingen S – RAGE FT540 Private White

Type snowboardbinding

Step-in bindingen

Verpakkingsinhoud

1 set RAGE FT540 Private snowboard softbindingen in maat S – met FASTEC systeem

Geslacht

Unisex

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Maat

S

EAN

4028017656412

Categorieën

Sport Snowboardbindingen Wintersport Snowboard uitrusting

Merk

Fastec

Laatste prijs update: december 1, 2023 3:53 pm Meer informatie
SKU: 9200000104207276 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Met deze RAGE bindingen maak je supersnel je softboots aan je snowboard vast. De FASTEC techniek houdt in dat je de highback (achterkant) naar beneden klapt om erin te kunnen stappen en deze daarna dicht klapt. Zo hoef je niet elke keer de straps te openen en aan te snoeren. En door de verstelbare straps kun je de bindingen perfect aanpassen aan jouw voet.

De forward-lean van deze bindingen is zonder gereedschap bij te stellen. Waardoor je makkelijk bepaalt of je wat dieper door je knieën moet gaan of juist meer rechtop wilt staan. En het kussen op het voetbed zorgt voor extra comfort. Combineer deze bindingen met een snowboard en softboots en je bent klaar voor je wintersport trip!

De juiste maat en pasvorm

Softbindingen worden onderverdeeld in de maten XS, S, M, L en XL. Daarnaast zijn er ook universele bindingen verkrijgbaar. Onderstaande maattabel kun je gebruiken als hulpmiddel om de juiste maat te kiezen, maar bedenk wel dat elk merk een eigen maatvoering heeft en dat afwijkingen dus niet uit te sluiten zijn. Naast Europese maten worden ook de Mondopoint maten vermeld omdat deze maatvoering voor softboots wordt gebruikt.

MP Maat

  • XS: 18 – 21
  • S: 21 – 25
  • M: 25 – 28
  • L/XL: 28+

EU maat

  • XS: 28 – 33
  • S: 33 – 39
  • M: 39 – 43
  • L/XL: 43+

Bindingen zijn perfect passend als je voet goed ingesloten zit, je niet te veel of juist te weinig strap over hebt en als je boots aan de voorkant niet meer dan 5 à 6 centimeter buiten de bindingen uitsteken. Steken je boots meer uit, dan heb je kans dat je met je tenen in de sneeuw gaat happen (toe drag).

FASTEC snowboard bindingen S – RAGE FT540 Private White
FASTEC snowboard bindingen S – RAGE FT540 Private White
Mangroove.nl
Logo