Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Familieopstelling

7.99

Taal

Nederlands

Bindwijze

E-book

Druk

1

Verschijningsdatum

augustus 2020

Aantal paginas

351 pagina's

Ebook formaat

28181

Illustraties

Nee

Auteurs

Kluun

Uitgever

Lebowski

Lees dit ebook op

Android (smartphone en tablet), Kobo e-reader, Desktop (Mac en Windows), iOS (smartphone en tablet), Windows (smartphone en tablet)

EAN

9789048845293

Studieboek

Nee

Categorieën

Literatuur & Romans Familieromans Feelgoodromans Literaire romans Boeken

Boek ebook of luisterboek

Ebook

Beschikbaar in Kobo Plus

Beschikbaar in Kobo Plus

Land

Nederland

Laatste prijs update: september 26, 2023 8:51 am Meer informatie
Uw recensie toevoegen

Achttien jaar nadat zijn vrouw Carmen is overleden en zeven jaar nadat zijn huwelijk met Roos op de klippen is gelopen, blijkt ook de zoveelste nieuwe liefde van Stijn van Diepen niet de ware te zijn. Terwijl hij nog altijd van feest naar feest strompelt, wordt zijn moeder met alzheimer in een verzorgingstehuis opgenomen, dreigt zijn beste vriend Frenk hem te laten vallen en moet hij de verjaardag van zijn dochter Luna, die eenentwintig wordt, organiseren. Een crisis lijkt onvermijdelijk. Waarom is zijn (liefdes)leven zo’n puinhoop? Het is tijd om eens grondig in de spiegel te kijken.
In een hilarische en ontroerende zoektocht naar zichzelf keert Stijn terug naar zijn jeugd in Noord-Brabant, stuit hij op een aangrijpende familiegeschiedenis en belandt uiteindelijk op het Ierse platteland in een ultieme poging antwoorden te vinden op zijn vragen. Zal hij op zijn vijfenvijftigste zichzelf weten te vinden? En belangrijker nog: de liefde?

Familieopstelling
Familieopstelling
Mangroove.nl
Logo