Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Eve Light Switch kopen

Eve Light Switch kopen

Ben je op zoek naar een slimme, verbonden lichtschakelaar voor thuis? Dan is de Eve Light Switch precies wat je nodig hebt! Deze draadloze schakelaar is speciaal ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en te helpen bij het verbeteren van uw energieverbruik. In dit artikel wordt meer uitgelegd over wat de Eve Light Switch precies is en waarom u er een moet kopen!

Eve Light Switch kopen

Als je op zoek bent naar een nieuwe lichtschakelaar, overweeg dan de Eve Light Switch. Dit is een intelligente schakelaar die je via een app kunt bedienen. Het installeren is erg eenvoudig en je hoeft geen speciale apparatuur aan te schaffen.

De Eve Light Switch heeft vele voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen wanneer de lamp aangaat en uitgaat. Je kunt ook verschillende lichtinstellingen maken, zodat je altijd het perfecte licht hebt in huis. Daarnaast is deze schakelaar heel energiezuinig, dus je bespaart op de energierekening.

Kortom: als je op zoek bent naar een nieuwe lichtschakelaar, overweeg dan de Eve Light Switch!

De verschillende soorten Eve Light Switches

De Eve Light Switch is er in twee verschillende soorten: de Wall Switch en de Dimmer. Beide zijn makkelijk te installeren, maar hebben een paar kleine verschillen.

De Wall Switch is de meest eenvoudige versie van de Eve Light Switch. Hij schakelt alleen licht aan en uit en kan niet dimmen. De Dimmer daarentegen kan wel licht dimmen, maar heeft ook een aantal andere handige functies. Zo kan hij bijvoorbeeld ook gebruikt worden om een sfeervolle avond te creëren door het licht langzaam te dimmen.
Beide versies hebben dezelfde afmetingen en kunnen gebruikt worden om bestaande schakelaars te vervangen. De Wall Switch is echter iets goedkoper dan de Dimmer, dus als je alleen eenvoudig aan- en uit willen schakelen is dat waarschijnlijk de beste optie.

Voordelen en nadelen van een Eve Light Switch

Eve Light Switch is een draadloze lichtschakelaar die je met je iPhone of iPad kunt bedienen. De schakelaar werkt via Bluetooth en heeft een bereik van 15 meter. Eve Light Switch is geschikt voor alle soorten lampen, inclusief LED-lampen. Er zijn twee versies van de schakelaar: een standaardversie en een luxe versie.

De standaardversie van de Eve Light Switch kost 79 euro en de luxe versie 119 euro.Volgens de fabrikant is de schakelaar makkelijk te installeren, maar sommige gebruikers hebben problemen met de installatie ervan gehad. Eve Light Switch wordt geleverd met twee AA-batterijen en heeft een levensduur van ongeveer 2 jaar.

Voordelen:
-Kan worden bediend met iPhone of iPad
-Draadloos
-Werkt via Bluetooth
-Geschikt voor alle soorten lampen
-Makkelijk te installeren
-Komt met twee AA-batterijen
-Lange levensduur.

Nadelen:
-Hoge kostprijs
-Sommige gebruikers hebben problemen met de installatie gehad

Wat voor soort lamp moet je kiezen?

Als je een lamp wilt kopen, moet je eerst bedenken wat voor soort lamp je nodig hebt. Er zijn veel verschillende soorten lampen, dus het is belangrijk om te weten welke je nodig hebt. Als je bijvoorbeeld een leeslamp wilt kopen, dan heb je een andere lamp nodig dan als je een sfeerverlichting wilt kopen. Hieronder staan enkele vragen die je jezelf kunt stellen voordat je een lamp koopt:

-Wat ga ik met de lamp doen? (Leeslamp, sfeerverlichting, etc.)
-Hoeveel licht heb ik nodig? (Helderheid)
-Waar ga ik de lamp plaatsen? (Op tafel, aan het plafond, etc.)
-Wat is mijn budget?

Als je weet wat voor soort lamp je nodig hebt, kan je verder gaan met het uitzoeken van de perfecte lamp of slimme verlichting.

Hoe installeer je de Eve Light Switch?

1. Sluit de stroomtoevoer van de schakelaar af. Als u twijfelt, raadpleeg dan een erkende elektricien.
2. Verwijder het oude lichtpunt door het los te draaien. Houd het oude lichtpunt vast en trek het uit de muur. 3. Bevestig het nieuwe lichtpunt in de muur met de meegeleverde bevestigingsschroeven. 4. Sluit de aansluiting van het nieuwe lichtpunt aan op de draden die naar het oude lichtpunt leidden. 5. Draai het nieuwe lichtpunt in de muur vast met behulp van de meegeleverde bevestigingsschroeven 6. Controleer of alle verbindingen stevig zijn aangesloten en of er geen kabels zijn blootgelegd voordat u de stroomtoevoer weer inschakelt

Garantie op de Eve Light Switch

Als je de Eve Light Switch koopt, krijg je twee jaar garantie. In die tijd zijn wij verantwoordelijk voor eventuele fabricage- of materialenfouten. Mocht je switch binnen de garantietermijn defect raken, dan sturen we je een nieuwe gratis toe. Je hoeft alleen maar het defecte toestel naar ons op te sturen, en we regelen de rest.

Mangroove.nl
Logo