Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Eve Energy Strip Slimme Stekkerdoos kopen

Eve Energy Strip Slimme Stekkerdoos kopen

Met de komst van technologie wordt het steeds gemakkelijker om de energie-efficiëntie en veiligheid in huis te verbeteren. De Eve Energy Strip Slimme Stekkerdoos is een goed voorbeeld hiervan: het is een slimme stekkerdoos die uw apparaten met elkaar verbindt en controleert, zodat u de energieverbruik kunt monitoren en beheren. Lees in dit artikel wat de voordelen zijn van het kopen van een Eve Energy Strip Slimme Stekkerdoos!

Eve Energy Strip – Wat is het?

De Eve Energy Strip is een slimme stekkerdoos die je energiekosten laat dalen. Het apparaat bepaalt automatisch welke apparaten aanstaan en wanneer ze uit moeten. Bovendien geeft de Eve Energy Strip realtime inzicht in je energieverbruik. Hierdoor kun je niet alleen geld besparen, maar ook het milieu ontzien.

Eve Energy Strip – Hoe werkt het?

Eve Energy Strip is een unieke stekkerdoos die je helpt besparen op je energiekosten. Deze slimme stekkerdoos gebruikt twee intelligente sensoren om het verbruik van elk apparaat in realtime te meten. Dit maakt het mogelijk om geld te besparen door je apparaten uit te schakelen wanneer ze niet in gebruik zijn of door ze beter te regelen.

De Eve Energy Strip is gemakkelijk te installeren en werkt met elke standaard stopcontact. Het enige dat je hoeft te doen is de app downloaden (voor iOS of Android), de stekkerdoos aansluiten en vervolgens de app gebruiken om de sensoren in te stellen.

Elke sensor kan tot drie apparaten aansturen, dus je kunt de stekkerdoos gebruiken voor alle apparaten in jouw huis of kantoor. De intelligente sensoren helpen je ook bij het monitoren van het energieverbruik, zodat je er beter over kunt leren en erop kunt acteren om geld te besparen.

De Eve Energy Strip biedt ook een aantal extra mogelijkheden zoals het automatisch uitschakelen van apparaten, het instellen van energiebesparende profielen en het inplannen van timer-instellingen. Daarnaast is er een geïntegreerde beveiliging tegen stroomstoring, kortsluiting en overbelasting.

Eve Energy Strip – Voordelen

Als je een Eve Energy Strip gaat kopen, profiteer je van vele voordelen. Met deze intelligente stekkerdoos weet je namelijk precies wat er in huis gebeurt met jouw elektriciteitsverbruik. Zo ben je altijd op de hoogte van hoeveel energie er wordt verbruikt en bespaar je gemakkelijk op de kosten. Daarnaast geeft de app ook advies over welke apparaten het meest energiezuinig zijn. Dankzij de Eve Energy Strip is het dus makkelijk om geld te besparen op jaarlijkse basis!
Daarnaast heeft de Eve Energy Strip ook een aantal handige veiligheidsopties. Zo kan je bijvoorbeeld de stekkerdoos uitschakelen als je er niet bent, zodat er nooit onnodig veel energie wordt verbruikt. Ook krijg je een melding als er sprake is van oververhitting of stroomstoring. Zo zorg je ervoor dat jouw huis altijd veilig is!

Eve Energy Strip – Nadelen

De Eve Energy Strip is een slimme stekkerdoos met drie stopcontacten en twee USB-aansluitingen. Het is bedoeld om je apparaten op afstand te kunnen bedienen via een app, maar er zijn ook een aantal nadelen.

Ten eerste is de Eve Energy Strip erg duur. De strips kosten ongeveer €100 per strip, wat veel geld is voor een stekkerdoos. Ten tweede werkt de app alleen met Apple-apparaten. Dit betekent dat je alleen gebruik kunt maken van alle functies als je een iPhone of iPad hebt. Als je bijvoorbeeld een Android-telefoon hebt, kan je de app niet gebruiken om de stroom uit te schakelen wanneer je weg bent. Dit is wel handig om te voorkomen dat je onnodig energie verbruikt.
Daarnaast vereist de installatie van de stroomstrip dat je een extra netwerk moet instellen. Dit is best ingewikkeld en je hebt hiervoor mogelijk professionele hulp nodig om te zorgen dat alles goed werkt.

Als laatste, heeft de Eve Energy Strip geen optie om verschillende apparaten tegelijk aan of uit te schakelen. Dit komt omdat er maar drie stopcontacten op de stekkerdoos zitten. Als je meer dan drie apparaten wilt bedienen, zul je waarschijnlijk meerdere strips moeten kopen of een andere slimme stekkerdoos met meer aansluitingen zoeken.

Wat zit er in de doos?

Wat zit er in de doos?

-Eve Energy Strip
-Snelstartgids
-Productinformatie

Unboxing

De Eve Energy Strip is een slanke en elegante stekkerdoos die perfect is voor het opbergen van al je kabels en chargers. Het unieke ontwerp maakt gebruik van zwaluwstaartjes om de kabels netjes te ordenen, zodat je altijd weet waar alles ligt. De stekkerdoos heeft ook drie individuele stopcontacten met overspanningsbeveiliging, wat betekent dat je veilig kunt opladen zonder je toestellen in gevaar te brengen.

Eigenschappen

-Wat zijn de eigenschappen van de Eve Energy Strip?
-De Eve Energy Strip is een compacte en lichtgewicht stekkerdoos met 6 AC-aansluitingen.
-Het heeft een ingebouwde overspanningsbeveiliging om uw apparaten te beschermen.
-De stroomverbruiksmeter laat u zien hoeveel stroom er wordt gebruikt door alle aangesloten apparaten.
-De app geeft realtime inzicht in het energieverbruik, en laat u toe om grenzen in te stellen voor dagelijks of maandelijks gebruik.
-Het timerprogramma maakt het mogelijk om automatisch in- en uitschakelen van de strip te regelen.

Setup

De Eve Energy Strip wordt geleverd met een krachtige 20 W USB-C-laadpoort en drie schakelaars met hoge stroomcapaciteit voor het aansluiten van apparaten met een totaalverbruik van maximaal 3680 W. De afmetingen zijn 80 mm x 80 mm x 15 mm (lxbxh).

De stekkerdoos is compatibel met alle gangbare stopcontacttypen in Europa, waaronder Schuko, en kan daarom zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het apparaat is IPX4-gecertificeerd, wat betekent dat het bestand is tegen spatwater.

Gebruik

De Eve Energy Strip is een krachtige en intelligente oplossing om je apparaten veilig op te laden. Het is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken, te installeren en te bedienen. Hier volgen enkele tips over hoe je het optimaal kunt gebruiken.

– Zorg ervoor dat de Strip geïnstalleerd is volgens de aanbevelingen in de gebruiksaanwijzing.
– Gebruik alleen de meegeleverde USB-kabels of andere compatibele kabels met de Strip.
– Sluit de USB-apparaten die je wilt opladen aan op de USB-poorten van de Strip.
– Houd het stopcontact schoon en droog. Gebruik geen vochtige doekjes of chemicaliën om het stopcontact schoon te maken.

Conclusie

De nieuwe Eve Energy Strip is een slimmere en dunnere versie van de populaire stekkerdoos. Het is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige, maar toch compacte oplossing voor het aansluiten van hun apparaten. De energiestrip biedt twee USB-poorten, waardoor je gemakkelijk meerdere apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Daarnaast beschikt het over een geïntegreerde overspanningsbeveiliging, wat betekent dat je geen risico loopt op schade aan je apparaten door eventuele pieken in de stroomvoorziening.

Mangroove.nl
Logo