Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Eve Energy slimme stekker kopen

Eve Energy slimme stekker kopen

De Eve Energy is een slimme stekker die u zelf kunt installeren om het stroomverbruik in uw huis te optimaliseren. Het biedt u een eenvoudige manier om apparaten in uw huis te bedienen en te monitoren, waardoor u meer inzicht krijgt in het energieverbruik en de kosten die hieraan verbonden zijn. In deze artikel leggen we uit wat de voordelen van dit product zijn om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent op het aanschaffen van de Eve Energy slimme stekker!

De Eve Energy is een elegante, compacte en veelzijdige oplossing voor het op afstand bedienen van alle soorten elektrische apparaten. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor het de perfecte keuze is voor iedereen die zijn of haar huis intelligent wilt maken. Met de Eve Energy kun je elk apparaat met een stekker aansluiten, zoals lampen, TV’s, computers, stereo’s, verwarmingselementen en nog veel meer. Je kunt de stekker in- of uitschakelen met behulp van de gratis Eve-app of automatische routines instellen voor eenvoudige tijdschakeling.

De werking van de Eve Energy stekker

De Eve Energy stekker is een stekker die u in uw stopcontact kunt stoppen. De stekker heeft een ingebouwde meter die uw energieverbruik in de gaten houdt. U kunt de app op uw telefoon gebruiken om het verbruik in de gaten te houden en ook op afstand de stekker aan- of uit te zetten.

De stekker is uitgerust met Bluetooth-technologie, waardoor de stekker verbonden kan worden met de app. De app geeft u realtime informatie over het verbruik, zoals het totaalverbruik, het gemiddelde verbruik per dag en zelfs het verbruik van een specifiek apparaat.

Met de Eve Energy stekker kunt u ook automatische routines instellen, zodat bijvoorbeeld apparaten kunnen worden uitgeschakeld als ze niet meer in gebruik zijn. Ook kunt u vooraf ingestelde limieten instellen om te voorkomen dat er te veel energie wordt verbruikt.

Hoe koop ik een Eve Energy stekker?

Als je een Eve Energy stekker wilt kopen, ga je naar onze website en vergelijk de prijzen van de Eve Energy slimme stekker.

Welke soorten Eve Energy stekkers zijn er?

Wanneer je een Eve Energy slimme stekker wilt kopen, is het belangrijk om te weten welke soorten er zijn. Er zijn namelijk twee verschillende soorten: de standaard en de mini. Beide hebben hun eigen voor- en nadelen.

De standaard Eve Energy stekker is geschikt voor alle gangbare stopcontacten in Nederland. Het voordeel hiervan is dat je geen extra verloopstukje of adapter nodig hebt. De nadelen zijn echter dat de stekker wat groter is en dus minder makkelijk mee te nemen is. Ook kan het zijn dat je sommige stopcontacten niet kunt bereiken met deze stekker, omdat hij te groot is.

De mini Eve Energy stekker daarentegen is kleiner en dus makkelijker mee te nemen. Het nadeel hiervan is wel dat je vaak een verloopstuk of adapter nodig hebt, omdat deze stekker niet past in alle gangbare stopcontacten in Nederland.

Alternatieven voor de Eve Energy stekker

Als je op zoek bent naar een alternatief voor de Eve Energy stekker, dan heb je geluk. Er zijn een aantal goede opties beschikbaar, en we hebben er een aantal voor je opgesomd.

Eerst is er de Aeon Labs Smart Switch 6. Dit is een draadloze in-wall dimmer die werkt met Z-Wave Plus. Het kan worden gebruikt om elk licht of ander apparaat te bedienen dat aan het stopcontact is aangesloten. Het installeren is simpel en de switch kan ook via een smartphone of tablet worden bediend.

Dan is er nog de Belkin Wemo Insight Switch. Deze switch werkt ook met Z-Wave Plus en biedt vergelijkbare functies als de Aeon Labs switch. Het voordeel van deze switch is dat hij iets goedkoper is, maar het nadeel is dat hij niet compatibel is met Apple HomeKit.

Ten slotte is er de Philips Hue Tap Switch. Dit is een draadloze schakelaar die werkt met Philips Hue verlichting. Met deze switch kun je de verlichting makkelijk bedienen zonder dat je een smartphone of tablet nodig hebt. Het enige nadeel is dat het duurder is dan de andere opties.

Conclusie

Als we kijken naar de Eve Energy dan is het een redelijk complete slimme stekker. Het enige nadeel is dat hij iets duurder is dan sommige andere opties. Maar je krijgt wel een heel goed apparaat voor je geld. Het apparaat werkt erg goed en is makkelijk te gebruiken. Dus als je op zoek bent naar een complete slimme stekker, dan is de Eve Energy zeker een goede optie!

Mangroove.nl
Logo