Etna vaatwasser (inbouw) VW149ZIL

Klasse A in drogen en afwassen
Zoek je een volledig integreerbare vaatwasser die wasklasse en droogklasse A heeft en bovendien energielabel A+ scoort? Neem dan deze Etna met vijf programma's en ruimte voor twaalf couverts.
Zuinig en veelzijdig
Met minder dan 300kWh aan energie doet de ETNA VW149ZIL een heel jaar de afwas voor je. Denk eens aan de tijd die je dan zelf bespaart. Deze zuinige vaatwasser biedt plaats aan de vaat die een gezin van vier personen gemiddeld per dag gebruikt. Wil je tussendoor een kleine vaat doen, dan kies je voor halve belading. Als je een keer veel vet en vuil te verwijderen hebt kun je de voorspoel-functie en het intensieve programma laten draaien. Om extra zuinig met energie om te gaan beschikt de ETNA VW149ZIL ook nog over een spaarprogramma. Met de keuze uit vier temperaturen tussen de 45°C en de 65°C, en de keuze uit vijf programma's is er voor elke afwas een geschikt programma te selecteren.
Stille keukenhulp
De ETNA VW149ZIL is uitgevoerd met een in hoogte verstelbare bovenkorf zodat het inruimen van de onderste korf minder moeite kost. Grote pannen en schalen passen op die manier ook in je vaatwasser en bovendien is er een aparte bestekmand. Een extra functie van deze vaatwasser is de uitgestelde starttimer die tot 9 uur uitstel mogelijk maakt. Zo kun je bijvoorbeeld 's nachts de afwasmachine laten werken om 's morgens weer schoon servies te hebben. Met het maximale aantal decibel van 49 kun je rustig gaan slapen. Zo'n stil werkende vaatwasser is ook een voordeel in een open ruimte. Als de cyclus afgerond is hoor je een geluidssignaal. Er zijn indicatoren voor glansspoelmiddel en onthardingszout, en de machine heeft een Aquastop-beveiliging tegen overstroming. Kortom, de ETNA VW149ZIL is een praktische en fijne afwasmachine. Hij kan bovendien perfect ingebouwd worden in de FAKTUM keukens van Ikea. De ETNA VW149ZIL is een integreerbaar model dus je ziet hem niet, maar deze vaatwasser is een aanrader voor elke keuken.

 

Prijs: 335.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!