Etna koelvriescombinatie KVV594ZWA (Zwart)

Retro koelvriescombinatie van Etna
De KVV594ZWA is een ruime koelvriescombinatie uit de retro lijn van Etna. De koelkast heeft een bijzonder design en is zwart van kleur. Het koelgedeelte heeft een nettocapaciteit van 222 liter en het vriesgedeelte heeft een nettocapaciteit van 90 liter. Dit maakt de koelkast ook geschikt voor grote gezinnen. Hoe je de koelkast in gaat delen, dat is helemaal aan jou. De vier glazen legplateaus zijn verstelbaar in hoogte en kun je naar wens aanpassen.
Een koelvriescombinatie met handige functies
Naast de legplateaus is de KVV594ZWA voorzien van een flessenrek in de deur. Hier kun je al je flessen en pakken drinken bewaren, zonder dat het gaat lekken. De KVV594ZWA is een koelvriescombinatie met heldere LED verlichting. Dit zorgt ervoor dat je altijd snel kunt zien wat je in huis hebt. Om de producten extra lang vers te houden, is het MultiFlow360° systeem bedacht. Dit systeem heeft 14 verschillende luchtkanalen die de lucht verdelen en zo de temperatuur in de koelkast constant houden. Speciaal voor groenten en fruit zit er onder het koelgedeelte een CrispZone lade. De vochtigheidsgraad in deze lade is iets anders dan in de rest van de koeling en dat is stukken beter voor je groenten en fruit. Wil je vlees lang lekker houden? Dan is de ZeroZone de juiste plek. In de ZeroZone is de temperatuur altijd exact nul graden, wat perfect is voor je vlees.
Voordelen aan de KVV594ZWA koelvriescombinatie
Een koelkast en vriezer in een
Energiezuinig met energielabel A++
MultiFlow360° systeem voor gelijkmatige verdeling lucht
CrispZone lade voor groenten en fruit
ZeroZone om vlees lang lekker te houden
Verstelbare plateaus en vakken
Transparante lades in de vriezer voor goed zicht
De gebruiksvriendelijke én zuinige koelvriescombinatie
Zoek je een zuinige koelkast met allerlei handige features? Dan is de KVV594ZWA van Etna een goede optie. Dankzij energielabel A++ bespaar je iedere dag een hoop energie. Dit is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

 

Prijs: 899.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!