Etna fornuis FIV760RVS

Etna fornuis FIV760RVS
Dit inductiefornuis heeft 4 kookzones met boost-functie en restwarmte-indicatie. De 58 liter multifunctionele oven biedt onder meer turbo hetelucht en ontdooifunctie. Het fornuis is voorzien van een display, opberglade en halogeen ovenverlichting.
Snel en veilig inductie koken
De inductie kookplaat van dit fornuis heeft 2 standaard zones met een vermogen tot 1800 watt en 2 grotere zones met een vermogen tot 2500 watt. De zones worden bediend middels draaiknoppen met genummerde standen. Je kunt dus exact instellen hoeveel hitte je naar een pan wilt sturen. Alle kookzones beschikken ook over een boost-functie, waarmee gerechten extra snel kunnen worden opgewarmd. Koken op inductie is aangenaam veilig, omdat de plaat automatisch uitschakelt wanneer je de pan eraf haalt. De FIV760RVS zorgt voor een zichtbaar teken zolang een zone nog te warm is om aan te raken (restwarmte-indicatie).
Een multifunctionele elektrische oven met turbo hetelucht
Met de Etna FIV760RVS kun je gebruik maken van turbo hetelucht om ovengerechten te bereiden. Hierbij stuurt een ventilator de hete lucht langs alle zijden van de oven, waardoor het bak- en braadproces veel sneller verloopt. De spreiding van ovenhitte zorgt er ook voor dat vlees gelijkmatig gaart en egaal bruint aan de buitenkant. De hetelucht functie kan worden gecombineerd met onderwarmte en met gril + bovenwarmte. In totaal biedt de oven 9 verwarmingsfuncties die je in een handomdraai kunt selecteren. De temperatuur kan tot maximaal 275 °C worden ingesteld.
Features van het Etna fornuis FIV760RVS
5 inschuifniveaus: Het rooster en de bakplaat (meegeleverd) kunnen op 5 niveaus worden geplaatst.
Ontdooifunctie: Met deze handige functie kun je ingevroren levensmiddelen snel op kamertemperatuur brengen.
Digitaal display: Voorzien van tijdsaanduiding, in/uitschakelen oven en timer.
Glazen ovendeur en halogeen binnenverlichting.
Een duurzame aanwinst voor je keuken
Dit 60 cm brede inductiefornuis heeft een chique rvs uitstraling. Zowel de kookplaat als de geëmailleerde ovenruimte is eenvoudig schoon te houden. Onderin het fornuis zit een ruime opberglade voor bakvormen en andere oven attributen. Met de FIV760RVS van Etna bereid je de heerlijkste gerechten en ziet je keuken er altijd netjes uit.

 

Prijs: 699.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!