Etna afzuigkap AB560ZT

Etna afzuigkap AB560ZT
Deze stijlvolle afzuigkap is een aanwinst voor iedere keuken. Het apparaat ondersteunt recirculatie en is in het bezit van duurzame LED verlichting. Bovendien heeft de afzuigkap een afzuigcapaciteit van maar liefst 608 kubieke meter.
Meerdere installatiemogelijkheden
Je kunt deze afzuigkap aansluiten op een luchtafvoer naar buiten. Vieze luchtjes worden door deze luchtafvoer naar buiten afgevoerd, zodat jij de luchtjes niet in huis hoeft te hebben. Helaas hebben niet alle keukens een luchtafvoer naar buiten en kunnen de kosten voor het aanleggen hiervan flink oplopen. Gelukkig is deze afzuigkap ook te gebruiken als recirculatie systeem. De kookdampen worden dan gefilterd door de koolstoffilter en vervolgens wordt de schone lucht weer terug de keuken ingeblazen.
Extra gemak tijdens het koken
Dankzij de twee lampen wordt het zicht tijdens het koken nog duidelijker. Bovendien kunnen de lampen ook blijven branden als je niet aan het koken bent, waardoor je altijd van een 'extra' licht in jouw keuken kunt genieten. Met behulp van verschillende knoppen kun je diverse snelheidsstanden inschakelen. Bij licht geurende gerechten heb je genoeg aan de eerste snelheidsstand, terwijl je bij sterk geurende gerechten het beste de hoogste snelheidsstand kunt gebruiken.
Stijlvol design met veel afzuigcapaciteit
Het strakke, zwarte design geeft het apparaat een zeer fraaie uitstraling. Dankzij dit stijlvolle ontwerp geeft deze afzuigkap zelfs een 'doorsnee' keuken een luxe aangezicht. Met een totale afzuigcapaciteit van 608 kubieke meter is dit apparaat ook geschikt om te plaatsen in een grotere keuken. Deze Etna afzuigkap AB560ZT is dankzij het stijlvolle design een echte aanwinst voor iedere keuken. De verschillende snelheidsstanden en handige LED verlichting maken het apparaat bovendien zeer prettig in gebruik.

 

Prijs: 249.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!