Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

En nu naar Spanje

9.95

Taal

Nederlands

Bindwijze

E-book

Oorspronkelijke releasedatum

18 augustus 2021

Ebook Formaat

Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM)

Illustraties

Met illustraties

Hoofdauteur

Jan G.M. van der Burg

Lees dit ebook op

Android (smartphone en tablet), Kobo e-reader, Desktop (Mac en Windows), iOS (smartphone en tablet), Windows (smartphone en tablet)

Studieboek

Nee

EAN

1230005025152

Categorieën

Literatuur & Romans Reizen Lifestyle Gezin & Relaties Biografieën & Waargebeurd Reisverhalen Ouderen Levensfasen Boeken

Boek ebook of luisterboek

Ebook

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Laatste prijs update: december 4, 2023 5:28 pm Meer informatie
Categorie:
Uw recensie toevoegen

Een huis aan de Spaanse Costa. De droom van velen.
De Spaanse kust is langzamerhand nog het enige Europese paradijs waar je droom van een eigen plek onder de zon zekerheid biedt. Waar andere Europese uithoeken schade ondervinden van allerhande onzekerheden en onrust, lijken vooral de Costa’s elke orkaan met glans te doorstaan. Als vakantiebestemming, om er te overwinteren of om er – al dan niet na pensionering – definitief te gaan wonen.
Geen wonder natuurlijk. De kuststrook biedt qua klimaat en cultuur het beste van heel Europa. Warme zomers, zachte winters, weinig regen en verder heel veel voorzieningen van Europees niveau en volop mogelijkheden voor ontspanning. Plus een achterland dat zo rijk is aan historie dat ook cultuurgenieters er ruimschoots aan hun trekken komen.
Een zonnige kennismaking. Luchtig en toch leerzaam.
Na verkoop van huis en haard in Nederland, en eerst een avontuur in Frankrijk, richt de schrijver zijn blik op het zuiden van Spanje. Hij neemt u mee op reis en maakt u deelgenoot van zijn ervaringen. De verhalen over de kennismaking met Spaanse gewoontes, de rijke historie, het (culinaire) landschap, de grote groep ‘buitenlanders’ aan de Costa’s en de magische tradities; het zijn stuk voor stuk anekdotes die met een lichte twinkeling worden verteld. Makkelijk geschreven, boeiend om te lezen en bijzonder leerzaam. De praktische tips achterin dit boek maken “En nu naar Spanje” een ‘must’ voor iedereen die ook droomt van een eigen ‘Casa’. Lees het in één ruk uit of af en toe een hoofdstukje. Het zijn allemaal op zich zelf staande korte verhalen, die u helpen om sfeer te proeven voordat u besluit: En nu naar Spanje!

En nu naar Spanje
En nu naar Spanje
Mangroove.nl
Logo