Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

EMOS Weerstation, Draadloos Binnen- en Buitenweersysteem met Kleurendisplay, Bewaakt Tijd & Datum, Temperatuur, Luchtvochtigheid, Luchtdruk,…

69.99

Tijdweergave

Ja

Besturing via mobiele app

Nee

Barometer

Ja

Hygrometer

Ja

Windsnelheidmeter

Nee

Neerslagmeter

Nee

Weersvoorspelling

Ja

Fabrieksgarantie

2 jaar

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor gehele functionaliteit

Nee

EAN

8592920097328

Aantal meegeleverde accusbatterijen

6

Aantal sensoren

1

Accubatterij code

AAA

Accubatterij model

Penlite

Accubatterij technologie

Alkaline

Analoog of Digitaal

Digitaal

Bereik

100 m

CE markering

Zichtbaar

Co2-meter

Nee

Draadloze weersensor

Ja

Frequentie

433 MHz

Gewicht

0.81 kg

Inclusief Windrichting meter

Nee

Inclusief wekkerfunctie

Ja

Kleur

Zwart

Ophangwijze

Ophangoog

Taal handleiding

Nederlands, Universeel

Temperatuur indicator

Ja

Verpakking breedte

151 mm

Verpakking hoogte

103 mm

Verpakking lengte

215 mm

Verpakkingsinhoud

1 x Weerstation 1 x Stroomadapter weerstation 1 x Buitensensor 1 x Handleiding

Voeding

220V

Voedingstype

Adapter, lichtnet

Voor binnen of buiten

Voor binnen & buiten

Weergave maanstand

Ja

Werkt op elektriciteit

Ja

Categorieën

Tuin Tuininrichting Weermeters Weerstations

Weerstation functionaliteiten

Temperatuurmeter, Hygrometer, Tijdweergave, Weersvoorspelling

Opties

Digitaal

Merk

Emos Select

Laatste prijs update: december 8, 2023 2:17 am Meer informatie
SKU: 9300000056869372 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Kunt u niet meer op de weerman vertrouwen?

Weerberichten zijn slechts tot op zekere hoogte accuraat. Ze moeten immers een voorspelling doen voor een groot gebied; deze voorspellingen gaan mogelijk niet op als het om individuele huishoudens gaat.

Met een weerstation kunt u zich snel aanpassen. U kunt uw dag beter aan met real-time gegevens tot uw beschikking. Laat die dikke paraplu maar liggen of zet uw warmtepomp hoger als buffer tegen de komende kou – al deze weloverwogen beslissingen kunnen worden genomen met behulp van ons weerstation.

  • Geniet van Realtime Weergegevens – Installeer uw eigen weerstation en krijg nauwkeurige klimaatgegevens in real-time. Deze bundel wordt geleverd met 1 draadloos kleurendisplay en 1 thermo-hygrometer.
  • Gebruiksvriendelijk – De display heeft een groot, kleurrijk scherm en grote cijfers. Door de achtergrondverlichting is het zelfs bij weinig licht af te lezen. Radiogestuurde klok met DST-tijd auto-off.
  • Word uw eigen meteoroloog – Real-time gegevens over binnen- en buitentemperatuur, luchtvochtigheid, hitte-index en dauwpunt. Gebruik de metingen om de dag te plannen en veiliger te blijven bij guur weer.
  • Plan vooruit met een weersvoorspelling – De barometer kan een 12-24 uur voorspellen voor een gebied van 30-50 kilometer rondom. Met dit apparaat weet u wanneer u een jas, paraplu of beide nodig hebt.
  • Blijf op de hoogte – Met de meegeleverde sensor kan uw weerstation voorspellingen doen, comfortniveaus aangeven en waarschuwen voor extreme temperaturen en vochtigheidsniveaus.

Met het EMOS Weerstation kunt u met nauwkeurige weersvoorspellingen uw dag vooruit plannen.

Blijf voorbereid en comfortabel met uw eigen weermonitor. Ontvang realtime gegevens over de binnen- en buitentemperatuur, luchtvochtigheid en nauwkeurige weersvoorspellingen op basis van uw locatie. Wees 10 stappen vooruit met de weersvoorspelling van 12-24 uur!

Ontvang al deze informatie op een groot kleurenscherm. Het meerkleurendisplay met grote cijfers geeft de metingen duidelijk en begrijpelijk weer. De display heeft een automatische dimfunctie die de helderheid van het scherm aanpast.

Eenmaal geïnstalleerd, zal deze persoonlijke weerman u voorzien van real-time gegevens voor het hele jaar! Hij kan u voorspellingen doen voor zon, gedeeltelijk bewolkt, bewolkt, regenachtig weer en sneeuw. Blijf geïnformeerd en blijf op de hoogte van het weer, seizoen na seizoen.

Hier vindt u nog meer informatie over dit weerstation:

– 3-modus helderheid: HI/LO/Auto-dimmer
– 100m bereik van thermo-hygrosensor*
– Met wekker en sluimerfunctie
– Temperatuur- en vochtigheidsalarm
– AA- en AAA-batterijen niet meegeleverd

*Houd er rekening mee dat het bereik en de synchronisatietijd van de sensor kunnen worden beïnvloed door plaatselijke omstandigheden.

Bereid u goed voor op een heldere hemel of een regenachtige dag. Voeg het EMOS Weerstation VANDAAG aan uw winkelwagentje toe!

EMOS Weerstation, Draadloos Binnen- en Buitenweersysteem met Kleurendisplay, Bewaakt Tijd & Datum, Temperatuur, Luchtvochtigheid, Luchtdruk,…
EMOS Weerstation, Draadloos Binnen- en Buitenweersysteem met Kleurendisplay, Bewaakt Tijd & Datum, Temperatuur, Luchtvochtigheid, Luchtdruk,…
Mangroove.nl
Logo